📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
W 14 sek myślałem, że ktoś hamuje i zaraz będzie pierdolnięcie w tył
Sylwester, ludzie na ulicach napruci w 3 dupy... powinieneś z automatu spodziewać się takiej akcji ze strony każdego zauważonego pieszego... W terenie zabudowanym kierujący zobowiązany jest zachować szczególną ostrożność więc i na takich zwracać uwagę. Zawsze mnie rozbrajają święte krowy które myślą np "mam zielone to jadę i nie patrzę"... wina może będzie po stronie drugiego uczestnika ale zginąć możesz ty albo bliscy.
Łódź kurwa!
PS akcja w 1:02
PS akcja w 1:02
Materiał własny? To znałeś kierowce który nagrywał? Czy od tak ci udostępnił nagranie jak wyszedł Ci pomóc wstać?
domat1 napisał/a:
tak zapuszczone miasto to tylko Łódź
To ty raczej w Bytomiu nie byłeś
Sylwester, ludzie na ulicach napruci w 3 dupy... powinieneś z automatu spodziewać się takiej akcji ze strony każdego zauważonego pieszego... W terenie zabudowanym kierujący zobowiązany jest zachować szczególną ostrożność więc i na takich zwracać uwagę. Zawsze mnie rozbrajają święte krowy które myślą np "mam zielone to jadę i nie patrzę"... wina może będzie po stronie drugiego uczestnika ale zginąć możesz ty albo bliscy.
A mnie śmieszą bardziej takie święte krowy jak Ty, co wylewają tu swoje żale. Co kurwa, nie zachował ostrożności? Przeciez chłopa nie rozjechał, zapierdalać też nie zapierdalał. Już kurwa nie przesadzaj, gość się napierdolił tak na własną odpowiedzialność, kumple go zostawili czy ich nie ma, to sam by się w głupi sposób wyeliminował ze społeczeństwa, a kierwocy by tylko problemu narobił.
Kurwa po sylwestrze wraca się pierwszego, no dobra drugiego..... Ale kurwa siódmego????????
What the fuck??? Gdzie takie imprezy robią? Daj kurwa namiar.
What the fuck??? Gdzie takie imprezy robią? Daj kurwa namiar.
nie wiem co ten gościu pił w sylwestra że go tydzień tak trzymało ale też chcę
Gdybyś pojechał prosto miałbys materiał na harda a tak masz tylko na głowną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów