📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nosem wyobraźni poczułem zapach spalonych hamulców.
widać nigdy nie jechał tirem, ale winę ponosi kierowca tira powinien wcześniej zjechać częściowo na ten pas blokując go, mając długi ładunek normalnie mógł by się nie wyrobić, mówią o tym nawet na kursach na prawo jazdy ciężarowe
widziałem kiedyś złego skręta...mózg rozpierdala jak kamaz
*sypki drift po blacie*
jest jak mówisz, kierowca TIRa nie musi skręcać z lewego pasa(aczkolwiek nie powinien zajeżdżać innym drogi), niemniej problem polega na tym, że kursach na OSOBOWE się o tym nie wspomina i ludzie zawału dostają widząc taki manewr...
Kierowca tira nie musi skręcać z lewego pasa, ale to nie zwalnia go z obowiązku używania kierunkowskazów.
Po pierwsze brak kierunku, po drugie musiał ustąpić filmującemu. Kierowca tira do odjebu.
ah ta piękna ul. północna
Pytanie z trochę innej beczki, wie ktoś co to za kawałek leci w aucie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów