Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brzoza to cwel. Za to jak upokrzył tego pierwszego dziadka należy mu się wpierdol.
No i kurwa dobrze
Dyras wniebowzięty. Krzysiek premia. Ja premia. Laska premia. Tak to działa moi mili. Jeszcze pamiętam, że jak twórca w końcu wrócił po wyjściu Dyrasa. To menadżer udawał, że się złości, a laska go wzięła na bok i wytłumaczyła, że nie do końca zrozumiał koncepcje jak działa nasza firma i że projekt trafił do góry, bo coś tam z niego może wyciągną. Koleś załamka. Łatwowierny był i następnego dnia miał doła to go menedżer wziął na rozmowę motywująca i tak go nakręcił , że jeszcze przez rok wysypał parę fajnych i opłacalnych pomysłów. Także zawsze będzie mnie śmieszyło takie śmianie się " Patologia 500+" . Bo w sytuacji o której piszę, to laska była jak ten dziadek po lewej, menedżer jak śpioch, a ja jak ten po prawej. Te proste mechanizmy działają na każdym szczeblu. Korupcja, oszustwa, i tak dalej, ale generalizowanie bo 500+, bo patola? dajcie już spokój - czas dorosnąć.
Ochlejtusy, mendy społeczne, złodzieje i oszuści, słowem: zwykłe kurwy! Ładna ta twoja familia, a jak zajadle jej bronisz i wybielasz. Od razu trzeba było napisać, że jakiś głupi debil kosztem szanownych dżentelmenów, z wyższej klasy, kulturalnie odpoczywających na ławeczce robi w konia urągając ich honorowi (kurwa nie wytrzymałem i parsknąłem śmiechem na głos!) i godności (dobra, teraz to już skisły zgon :amused). Hatfu!
Widać, że matka nie inwestowała w twoją edukację. Nie zrozumiałeś dwóch prostych zdań. A może motyw z dziewuchą zabolał?
A potem te starsze pokolenie będzie mówić, że należy im się szacunek, że bieda, że młodzi ludzie to niekulturalni i najgorsze bydło.
a co Ty młody buntowniku porównujesz margines ze starszym pokoleniem? Co do czego?
A potem te starsze pokolenie będzie mówić, że należy im się szacunek, że bieda, że młodzi ludzie to niekulturalni i najgorsze bydło.
Starsze pokolenie? Jak to jakieś Żule są haha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów