📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TB303 napisał/a:
A potem te starsze pokolenie będzie mówić, że należy im się szacunek, że bieda, że młodzi ludzie to niekulturalni i najgorsze bydło.
Jakie starsze pokolenie? Jak to żule. Oni by przehandlowali swoją własną rodzoną matkę za pół litra podłej gorzałki, a ty na ich podstawie oceniasz całe pokolenie?
ScrappyCoco napisał/a:
Jakie starsze pokolenie? Jak to żule. Oni by przehandlowali swoją własną rodzoną matkę za pół litra podłej gorzałki, a ty na ich podstawie oceniasz całe pokolenie?
Obejrzyj cały film dany w opisie, a zrozumiesz o czym pisałem.
TB303 napisał/a:
A potem te starsze pokolenie będzie mówić, że należy im się szacunek, że bieda, że młodzi ludzie to niekulturalni i najgorsze bydło.
No jak będziesz starszym pokoleniem, to zapewne będziesz tak mówić. Ty na pewno, bo najmądrzejszy jesteś.
TB303 napisał/a:
Pierdoolisz, to tak jakby z Twojego pokolenia pokazać plastikowe laski z przerośniętymi dupami w sam raz do twerkowania, co robią gałę częściej niż zęby szorują, albo cioty w rurkarch naciąganych na te opasłe dupska kombinerkami na których widok człowiek się zastanawia ile metrów bieżących chuja to coś już pociągnęło i uznał to za wzorzec pokolenia całego. Kiedyś sam będziesz w ich wieku i szczyl w Twoim wieku bedzie mieć o Tobie zdanie jak o luju z rynsztoka.
Zresztą Chodzi sobie Seba-Wardęga i wkurwia ludzi i robi z ich reakcji show. Jaka publika takie show
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów