📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A potem te starsze pokolenie będzie mówić, że należy im się szacunek, że bieda, że młodzi ludzie to niekulturalni i najgorsze bydło.
całość lepsza...a pierwszy "bohater" rozjebał mi konstrukcję
Dam piwko, Karyna chciała 100+, jakby jej mało było 500+... Kurwa zachłanne toto...
A śpiącego królewicza ominęło to, że toczy się walka o ich przetrwanie przez najbliższy tydzień. Później się przebudzi i uzna, że go wkręcają.
Zmarnowany czas, patola + i debil +
Bohater, wkręcił dziadków, którzy ledwo na oczy patrzą.
Mam nadzieję, że w tym czasie ktoś prankuje jego dziewczynę
Budrys2000 napisał/a:
o kurwa nie zesraj sie
Kurwa nie mogę takich rzeczy oglądać lekko podpity... Mam problemy z nazwijmy to "emocjami" i krew mnie zalewa kiedy takie odpady chcą wyłudzić kasę...
Budrys2000 napisał/a:
Jeden z nich to twój ojciec, że tak się oburzyłeś?
Zwykłe skurwysyny bez godności.
Brzoza to cwel. Za to jak upokrzył tego pierwszego dziadka należy mu się wpierdol.
Budrys2000 napisał/a:
Ochlejtusy, mendy społeczne, złodzieje i oszuści, słowem: zwykłe kurwy! Ładna ta twoja familia, a jak zajadle jej bronisz i wybielasz. Od razu trzeba było napisać, że jakiś głupi debil kosztem szanownych dżentelmenów, z wyższej klasy, kulturalnie odpoczywających na ławeczce robi w konia urągając ich honorowi (kurwa nie wytrzymałem i parsknąłem śmiechem na głos!) i godności (dobra, teraz to już skisły zgon :amused). Hatfu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów