zincum napisał/a:
Kieł ćwoku. Dopiero teraz odkryłeś, że głowizna jest dodawana między innymi do kaszanki? Ja pierdolę, ile ty masz lat człowieku, na jakim świecie żyjesz? Idź się kurwa utop. Bo tu tylko wiecznie udowadniasz, że poziom inteligencji masz niższy niż kiełbasa z nutrii.
http://www.wedlinydomowe.pl/wszystko-o-szynkowarach/przepisy-szynkowarowe/1465-glowizna-z-szynkowara-wg-gabi
To jest ciołku rarytas, przykładów nie chce mi się mnożyć, bo z durniem nie ma o czym gadać.
hahah znowu ty? przyszedłeś się dowartościować? jak nie ma sensu gadac to po chuj, powiedz mi po chuj się odzywasz? ja pierdole, debil. Wiem, że sie pisze kieł, zwykła literówka.
Nie dość, że jesteś generałem wojskowym znającym wszystkie tajemnice putina,hitlera i obamy to jesteś jeszcze specjalistą lini produkcyjnej wieprzowiny,drobiu,bydła. Zaraz się okaże, że jesteś inżynierem budownictwa mostów i drapaczy chmur po czym pewnie dodasz swoje mądrości na temat jak wygląda jęzzyk polski panie magistrze politologii. Pewnie znajdzie się jeszcze temat w któym się okaże, że jesteś biotechnologiem, odkryłeś grafen i to ty byłeś na księzycu pierwszy. Weźcie zróbcie cos z tym idiota-trolem bo nie da się czytać co ten zjeb pisze. Wieśniak nie ma udanego życia to sobie szuka kumpli przez internet. Weź wracaj na swoją wiochę specjalisto od wszystkiego zbierać ziemniaki. Szukasz roboty? mogę cie zatrudnić do odbioru drewna. Płacę za poziom intelektualny hmmm 2 zł za godzine może być wieśniaku?
Radzę ci nie odpisywać, stracisz czas