📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pięknie śpiewa
Obcinka bez przycinki??
Obcinka do odcinki
Tyś widział wojsko
Halman napisał/a:
o saperkach słyszałeś?
Jak już to łopatka piechoty.
Szkoda, że zetek już nie ma...
teddybr napisał/a:
Co to są te kity na kilometr ???
Gdy powołano Cie do odbycia zasadniczej służby woskowej ( 2 lata, pod koniec 1,5 roku) na początku byłeś świerzakiem czyli "kotem".
I albo zostawałeś "stalowcem" albo "falowcem". W drugim przypadku przestrzegałeś fali, coś jak grypsera w więzieniu. A kotem przestawałeś być po rytuale obcinki ogona...
Halman, znoszę tu jakoś twoją obecność i rzadko komentuję, bo uważam cię za niedojeba i atencjiusza. Tym razem zrobię wyjątek . Kitę to ty byś miał do dziś jakbyś w wojsku był zamiast siedzieć w piwnicy o napoju energetycznym i pączku, co pozbawia cię tej jedynej cechy wartej uwagi, a mianowicie logicznego rozumowania. Takafura wyjaśnił o co kaman, toteż sobie daruję, ale weż, tak dla rozluźnienia spiętego od głodu piw dupska, wysraj się smalcem. Ha tfu!
Kocenie to znecanie sie niedojebanych przegrywow nad fizycznie slabszymi bo ktos im dal chwilowa „wladze”. Po wyjsciu dalej byli cieciami od ktorych absolutnie nic nie zalezalo. I takie przegrywy z nostalgia wspominaja „do re czasy”. Tfu
Bonhart napisał/a:
Kocenie to znecanie sie niedojebanych przegrywow nad fizycznie slabszymi bo ktos im dal chwilowa „wladze”. Po wyjsciu dalej byli cieciami od ktorych absolutnie nic nie zalezalo. I takie przegrywy z nostalgia wspominaja „do re czasy”. Tfu
Często nawet nie nad słabszymi. Po prostu te sowieckie kurwy zawsze działają bandami - tak jak ich UBeccy starzy. Stąd jak 5 konusów złapało nowego, to nawet jak był znacznie od nich silniejszy nie miał za bardzo szans. Te pedalskie rytuały przybyły do PRLu razem z Armią Czerwoną i pomyśleć, że są w Polsce zjeby dumne z tego, że brały w tym czerwonym pierdolniku dla małp udział. Na szczęście ta moda na bycie pedałem falowym umarła w WP.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów