📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
do DR_DRE
baranie kurwa obcokrajowcy płacą na miejscu... co do filmu natomiast, osobówki robią to samo ale jak jest duży mobil to wszyscy jakieś podniecenie nie wiem czemu. A obcokrajowcy mają w dupie mandaty, bo to zabrzmi trochę śmiesznie, ale są niskie dla nich. Niejeden kierowca dostaje od pracodawcy kasę na mandaty by w razie czego zapłacić i być szybciej na miejscu do rozładunku itp.
baranie kurwa obcokrajowcy płacą na miejscu... co do filmu natomiast, osobówki robią to samo ale jak jest duży mobil to wszyscy jakieś podniecenie nie wiem czemu. A obcokrajowcy mają w dupie mandaty, bo to zabrzmi trochę śmiesznie, ale są niskie dla nich. Niejeden kierowca dostaje od pracodawcy kasę na mandaty by w razie czego zapłacić i być szybciej na miejscu do rozładunku itp.
Jak taki się rozjebie to trudno, gorzej jak zabije niewinnego człowieka.
Jak by ktos nie z polski oglodal ten filmik, to by se pomyslal ze te audi a koncu jedzia pod prad na AUTOBANIE.
Kiedys musialem przez takiego sie chowac w zatoczke dla autobusow. Ciekawe, co by bylo gdyby jej nie bylo
Gdzie nie jade, to te kurwy RUSkie albo UkrAinskie zawsze napierdalaja do odcinki.
Kaganiec na 85 km/h powinni zalozyc.
Zjebane ryje.
Chodz na awarii auta, czesciej stanna i pomoga niz polak...
Kaganiec na 85 km/h powinni zalozyc.
Zjebane ryje.
Chodz na awarii auta, czesciej stanna i pomoga niz polak...
Przepisów nie znasz, więc pewnie jeździsz jak pizda == za darmo mandatu nie dostałeś.
Obcokrajowiec płaci na miejscu, ale problem się zaczyna jak taki powie, że nie ma kasy. Po prostu często nie mają co z chujem zrobić, bo brakuje przystosowanych do tego parkingów. Zaciągną go na pierwszy lepszy parking, ktoś opierdoli naczepę i policja/itd mają kłopot Dlatego inspektorzy się 2x zastanawiają zanim zatrzymają obcokrajowca. Ot takie prawo.
Niestety takie obrazki na krajowej 8ce to codzienność. Trasę Suwałki-Białystok robię kilkanaście razy w roku i za każdym razem jest to co na filmiku. W większości to jest to litewskie bydło, które o kierunkowskazach to nie słyszało. Pół biedy dopóki jadą w tym samym kierunku co my. Jazda zaczyna się, gdy wyjedżasz na górkę, a z naprzeciwka wyjadą dwa, albo i nawet trzy takie ciężarówki jadące obok siebie.
Na tej trasie to jest norma,lecz nie narzekam że jest tam mało miśków
@thez
Co Ty pierdolisz za farmazony! Policja odpowiada za ładunek? No proszę Cię. To jest obowiązek kierowcy i nikogo więcej. Policjanta pierdoli co on wiezie i gdzie. Ma bulić za mandat chociażby miał stać 3 dni niczym kasę wykombinuje. Każdy kierowca ma dostęp do kasy, szef w ciągu kilku minut przelewa hajs na konto w razie bidy i jedzie dalej. A jak mu się spierdoli ośka czy też pneumatyka to co? Za co ma naprawić? Nie masz pojęcia o jeździe na takim sprzęcie a wypowiadasz się. Obcokrajowiec ma zajebany obowiązek wjeżdżając na teren PL mieć przy sobie gotówkę! Jak nie ma grosza to auto na parking i stoi. Policjant ma to w dupie i żadnych konsekwencji za to nie poniesie........
Co Ty pierdolisz za farmazony! Policja odpowiada za ładunek? No proszę Cię. To jest obowiązek kierowcy i nikogo więcej. Policjanta pierdoli co on wiezie i gdzie. Ma bulić za mandat chociażby miał stać 3 dni niczym kasę wykombinuje. Każdy kierowca ma dostęp do kasy, szef w ciągu kilku minut przelewa hajs na konto w razie bidy i jedzie dalej. A jak mu się spierdoli ośka czy też pneumatyka to co? Za co ma naprawić? Nie masz pojęcia o jeździe na takim sprzęcie a wypowiadasz się. Obcokrajowiec ma zajebany obowiązek wjeżdżając na teren PL mieć przy sobie gotówkę! Jak nie ma grosza to auto na parking i stoi. Policjant ma to w dupie i żadnych konsekwencji za to nie poniesie........
TAm przy skrzyżowaniach powinny stać dzieciaki i rzucać lodem w szyby tym ciężarowym, które zapierdalają pod prąd.
Wiem, zima się kończy, ale mogą użyć kamieni
Wiem, zima się kończy, ale mogą użyć kamieni
Kiedyś jako pierwszą swoją trasę zrobiłem augustów białystok. Włos się jeżył jak musiałem uciekać na pobocze. Takiego psa litewskiego powinno się zablokować ale szkoda ludzi z naprzeciwka, no chyba że to inny litwiniec. Do gazu z nimi
Często jeżdżę do Estonii przez Litwę i Łotwę, co ciekawe, tam wszyscy jeżdżą grzecznie, nawet aż do przesady, a tylko przekroczą Polską granicę, to dostają małpiego rozumu ? Nie kumam o co chodzi ?
8ka to najbardziej niebezpieczna trasa w Polsce. Najlepsze jest to, że wzdłuż niej leżą małe pipidówy a często dla ich mieszkańców nie ma ani przejścia a ni kładki żeby mogli normalnie ją przekroczyć... problemy z brakiem pobocza też są nagminne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów