📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gaz rurka i po kolanach. Tak dla przykładu.
piwo za Limp Bizkit w tle.
co za kutafiany.. a ty se jedź z naprzeciwka...
Ale to Tobie wpierdolą mandat za prędkość albo za szybę zaparowaną, a po takie drogowe kurwy już nikt się nie pokwapi, bo co bo piniądze ciężko z zagranicy sciągnąć bo i tak nie zapłacą, chuj kurwa, mi to nie oszczędzili 200zł wlepić.
Przydałaby się kompania czołgów jadąca na ćwiczenia z naprzeciwka
Keep rollin, rollin, rollin, rollin!
Śmierć wozi się ciągnikiem siodłowym.
@up dokladnie! dawno juz takiej muzyki nie slucham, ale slyszac rollin rollin rollin leb sam sie giba:D
Kolego dorzuć jeszcze jak masz jakieś nagranei z odcinka Katrynka - Korycin. Tam są jeszcze lepsze cyrki.
Często wracając z Augustowa przyklejam się do jakiegoś Litwina i można śmiało trzymać te 120kmh na trasie (magnesy na skrzyni i powyciągane bezpieczniki) i dodatkowo taki kamikadze wali przodem i robi za mięso armatnie. Zgarnia fotoradary, zwierzynę leśną, ludzi... itd
Nie rozumiem o co spinka. Przecież nic im się nie stanie. A w razie odważnej osobówki, wystarczy tylko podnieść nogi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów