JP cwaniaczku, otóż gdyby ta zła milicja tam była zapewniam Cię, że dojebali by mandaty i ładnie podliczyli wykroczenia. Obcokrajowcy jak juz ktoś wyżej napisał płacą na miejscu. Weź człowieku przestań narzekać wyjdź z podstawówki albo gimnazjum, podziękuj tacie, że chce wozić Twoją smierdzącą dupę i zamilcz
Zdarza mi się dość często przejechać z zaparowaną szybą obok radiowozu po wyjeździe z parkingu zimą i nigdy nie dostałem mandatu. Jeżdżę ponad 20kkm rocznie, może nie dużo, ale większość w trasach. Na swoim koncie nie mam mandatu, mimo kontroli, raz z upomnieniem za przekroczenie prędkości w nocy na 70 o 40km/h. Więc nie pierdol, że władza zła, bo jak na razie złych wspomnień nie mam z polciją.
Nie mówię, że to bezpieczne, bo poza samochodami jest wiele niebezpieczeństw na drodze, lecz mówienie tutaj o czołowym zderzeniu to zwykły brak wiedzy.
Dziękuję za uwagę.
Banda krzykaczy niech najpierw się dowie dlaczego Ci wszyscy kierowcy wyprzedzają tak na pewniaka. Nie tylko Litwini tak robią, Polacy też. Wystarczy, że za zakrętem jest jedna wolna prosta i ten jadący pierwszy (najczęściej najmłodszy kierowca firmy) da znak (np. na CB albo prawym kierunkiem), że można wyprzedzać, to wtedy nie trzeba zwracać uwagi na żadne zakręty czy wysepki i wszyscy wyprzedzają.
Nie mówię, że to bezpieczne, bo poza samochodami jest wiele niebezpieczeństw na drodze, lecz mówienie tutaj o czołowym zderzeniu to zwykły brak wiedzy.
Dziękuję za uwagę.
Z przodu - zgoda (choć jak dać sygnał kierunkowskazem zza zakrętu to tylko Ty jeden wiesz). A co z krzyżówkami? Trzeba być popierd*lonym, żeby wyprzedzać 40tonowym zestawem na skrzyżowaniu.
PS. Podobno Litwini mają po 3 życia - dlatego tak jeżdżą.
Omnibus hominibus moriendum estBanda krzykaczy niech najpierw się dowie dlaczego Ci wszyscy kierowcy wyprzedzają tak na pewniaka. Nie tylko Litwini tak robią, Polacy też. Wystarczy, że za zakrętem jest jedna wolna prosta i ten jadący pierwszy (najczęściej najmłodszy kierowca firmy) da znak (np. na CB albo prawym kierunkiem), że można wyprzedzać, to wtedy nie trzeba zwracać uwagi na żadne zakręty czy wysepki i wszyscy wyprzedzają.
Dziękuję za uwagę.
Co ty pierdolisz. Zobacz, że nawet w 0:49 osobówka musiała ratować się poboczem. W dupie mają innych uczestników ruchu.
Zobacz, że nawet w 0:49 osobówka musiała ratować się poboczem. W dupie mają innych uczestników ruchu
Więc wszystko git. Pobocze to bezpieczny teren.
Często jeżdżę do Estonii przez Litwę i Łotwę, co ciekawe, tam wszyscy jeżdżą grzecznie, nawet aż do przesady, a tylko przekroczą Polską granicę, to dostają małpiego rozumu ? Nie kumam o co chodzi ?
Mandaty na Litwie są dużo wyższe niż w Polsce to raz a dwa to mało na tej drodze psiarni i krokodylków to se jadą z fantazją .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów