Czas na wyrwanie się z wegetacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
właśnie śpijcie śpijcie, a obudzicie się z ręką w nocniku bandytów! jeżeli się w ogóle obudzicie, ale jak nie wy to wasze dzieci !!!
Motyw ze strażą miejską... nie wiem o co chodzi : P koleś pewnie nie ma pozwolenia na sprzedaż. Wydałby odrobinę kasy i mógłby sobie do woli sprzedawać swoje maliny czy co on tam miał.
dth
Dla kogoś kto ma kilkoro dzieci na utrzymaniu a jest jedynym żywicielem rodziny, odrobina kasy to to co zarabia na tych truskawkach.
Dla kogoś kto ma kilkoro dzieci na utrzymaniu a jest jedynym żywicielem rodziny, odrobina kasy to to co zarabia na tych truskawkach.
@adam4006
jak ktoś nie ma kasy na dzieci, to powinien mieć na gumki
jak ktoś nie ma kasy na dzieci, to powinien mieć na gumki
@Up
Tylko czym on tam komu wadzil? sadze ze wlasciciel tego miejsca wiecej by zyskał pozwalajac mu tam zostac niz zostac znienawidzonym przez wszystkich tamtejszych mieszkańców
Tylko czym on tam komu wadzil? sadze ze wlasciciel tego miejsca wiecej by zyskał pozwalajac mu tam zostac niz zostac znienawidzonym przez wszystkich tamtejszych mieszkańców
up
Jakiś porządek musi być, etap łóżek polowych na każdym rogu ulicy mamy już za sobą i bardzo dobrze.
Jakiś porządek musi być, etap łóżek polowych na każdym rogu ulicy mamy już za sobą i bardzo dobrze.
dth napisał/a:
Motyw ze strażą miejską... nie wiem o co chodzi : P koleś pewnie nie ma pozwolenia na sprzedaż. Wydałby odrobinę kasy i mógłby sobie do woli sprzedawać swoje maliny czy co on tam miał.
Ile jest średnio napadów rocznie? Ile kobiet zgwałconych? Nie ważne!! Grunt, że dziada z truskawkami zawiniemy! On ŁAMIE PRAWO!
Magik2501 napisał/a:
Ile jest średnio napadów rocznie? Ile kobiet zgwałconych? Nie ważne!! Grunt, że dziada z truskawkami zawiniemy! On ŁAMIE PRAWO!
No a jaki procent jest z tego łapany? duży, kolejna osoba co drze jape o ludzi którzy wykonują prawo, a nie je ustalają.. Co chwila słyszę , że któryś z znajomych idze siedzieć za swoje przewinienia. Coś się stanie, pierwszy będziesz leciał na policje zgłaszać cokolwiek , jak facet nie ma pracy to po chuj łapie się czegoś na co nie ma zezwolenia? Można pracować legalnie? A, tak zaraz jakiś gimbo odpali, że co to za praca za 1300 zł? szczerze? jeżeli koleś jest naprawdę taki zdesperowany, to i za 1200 pójdzie robić. Nie mówię , że to co robią jest ok ale kurwa, te teorie spiskowe i etc, to normalnie jason bourne i jak chcesz być wolny to żyj jak on.. a co to za wolność wtedy? Tak głośno niektórzy krzyczą walic system, a są w nim po uszy. Ale i tak Hater gona hate..
Polecam starą komedię z Jimem Carrey'em "Truman Show" Można spokojnie stwierdzić, że każdy z Nas to taki potencjalny Truman, do tego właśnie chcą doprowadzić rząd, donald, telewizja i korporacje.
Do hejterów którzy na mnie wjadą, że jeśli nie donald to jestem za PiSem - Uważam że WSZYSCY powinni zostać z wiejskiej wyjebani na ryje i powinni ich zastąpić, młodzi, mądrzy i nowocześni ludzie, którzy dbaliby o swoje portfele dobrem kraju a nie kosztem kraju.
Do hejterów którzy na mnie wjadą, że jeśli nie donald to jestem za PiSem - Uważam że WSZYSCY powinni zostać z wiejskiej wyjebani na ryje i powinni ich zastąpić, młodzi, mądrzy i nowocześni ludzie, którzy dbaliby o swoje portfele dobrem kraju a nie kosztem kraju.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Lensen, dla pewności masz powód w warnie.
Ktoś ma więcej filmów tego typa "tylkoumysl"? Bo usuneli mu konto na YT...
Nie no następny film dla " ambitnych" ani to śmieszne ani zabawne nawet nie sadystyczne.
Autor filmu zapewne myśli że po obejrzeniu tego czegoś wstanę , wyjdę na ulice i zacznę.... no właśnie co mam robić ? sprzedawać truskawki w zimę na znak protestu ? krzyczeć do ludzi " przejrzyjcie na oczy władza was torturuje i nakazuje to i to , obalcie Rząd niech nie będzie policji , władzy , administracji powróćmy do prawa dżungli ( silniejszy wygra ).
A może zamiast zwalać winę na innych ruszmy się i pracujmy na swoje potrzeby .
Co do Sm to gdyby koleś zapłacił w UM za stoisko to by sprzedawał te swoje produkty , ciekawe czy ma kasę fiskalną bo na takim handelku ma się niezłą przebitkę i spokojnie da się zarobić ale lepiej się drzeć że dzieci że on niewinny że wszyscy źli tylko nie ON
Ps proszę nie dawajcie na sadola populistycznych filmików dla ludzi z IQ grabi ogrodowych bo się drugi pudelek zrobi i będziemy się podniecać co ma na sobie Cichopek i dla czego patologiczna rodzina nie ma na wódkę
Autor filmu zapewne myśli że po obejrzeniu tego czegoś wstanę , wyjdę na ulice i zacznę.... no właśnie co mam robić ? sprzedawać truskawki w zimę na znak protestu ? krzyczeć do ludzi " przejrzyjcie na oczy władza was torturuje i nakazuje to i to , obalcie Rząd niech nie będzie policji , władzy , administracji powróćmy do prawa dżungli ( silniejszy wygra ).
A może zamiast zwalać winę na innych ruszmy się i pracujmy na swoje potrzeby .
Co do Sm to gdyby koleś zapłacił w UM za stoisko to by sprzedawał te swoje produkty , ciekawe czy ma kasę fiskalną bo na takim handelku ma się niezłą przebitkę i spokojnie da się zarobić ale lepiej się drzeć że dzieci że on niewinny że wszyscy źli tylko nie ON
Ps proszę nie dawajcie na sadola populistycznych filmików dla ludzi z IQ grabi ogrodowych bo się drugi pudelek zrobi i będziemy się podniecać co ma na sobie Cichopek i dla czego patologiczna rodzina nie ma na wódkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów