Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change...Nie czaję kurwa, choć znam angielski biegle. Chcą jej jebnąć zastrzyk w czapę za to, że chodzi przyjebana jak emoś i kawałek jej mózgu zaczyna obumierać?? Co autor tego tematu pierdoli, że może tylko smsować i ruszać oczami, skoro widać gołym okiem, że się dziewczyna przemieszcza, porusza, coś nie coś próbuje powiedzieć, napisać. Samodzielnie się posila, potrafi utrzymać się na nogach, więc z błędnikiem wszystko ok. Nie jestem ekspertem, ale przy odpowiedniej terapii podejrzewam, że wróciłaby do co najmniej 80% sprawności, a te kurwy już chcą eutanazji? I jakich kurwa smutnych i rozżalonych strugają, co za tępe dzidy - zupełnie jak nasi politycy. Jak ta dziewczyna ma wrócić do zdrowia i sprawności, skoro jej właśni rodzice chcą ją posłać w piach? Pokurwiony ten świat i to ostro. W hameryce jest powszechny dostęp do broni - aż mnie dziw bierze, że jeszcze nikt tych pojebanych rodziców tam nie odpierdolił.
o chłopie, widzę, że łyknąłeś prowo jak młody pelikan
przecież tu chodzi o wyśmianie amerykańskiej młodzieży, coś w stylu : kiedyś moje dziecko było inteligentne, uprawiało dużo sportu itd, a potem...potem odkryło facebooka i internet, który wyżarł im mózg. w naszej kulturze facebook i inne portale społecznościowe nie są aż tak powszechne, ale na zachodzie i w stanach ludzie napierdalają zdjęcia każdej czynności jaką robią i mają np. 3000+ zdjęć na koncie.
Izraelscy oficjele zapewniają, że nieistniejące izraelskie instalacje nuklearne są zabezpieczone przed skutkami trzęsienia ziemi.