Get up, look up, and don't ever give up !Nie czaję kurwa, choć znam angielski biegle. Chcą jej jebnąć zastrzyk w czapę za to, że chodzi przyjebana jak emoś i kawałek jej mózgu zaczyna obumierać?? Co autor tego tematu pierdoli, że może tylko smsować i ruszać oczami, skoro widać gołym okiem, że się dziewczyna przemieszcza, porusza, coś nie coś próbuje powiedzieć, napisać. Samodzielnie się posila, potrafi utrzymać się na nogach, więc z błędnikiem wszystko ok. Nie jestem ekspertem, ale przy odpowiedniej terapii podejrzewam, że wróciłaby do co najmniej 80% sprawności, a te kurwy już chcą eutanazji? I jakich kurwa smutnych i rozżalonych strugają, co za tępe dzidy - zupełnie jak nasi politycy. Jak ta dziewczyna ma wrócić do zdrowia i sprawności, skoro jej właśni rodzice chcą ją posłać w piach? Pokurwiony ten świat i to ostro. W hameryce jest powszechny dostęp do broni - aż mnie dziw bierze, że jeszcze nikt tych pojebanych rodziców tam nie odpierdolił.
Pojebany to jesteś ty skoro nie zauwayżyłeś że jest to fake.
Przecie to Onion News... OMFG
popatrzcie na dzieciaki co mają po 12-14 lat. faktycznie dużo z nich to takie "rośliny". kurwa facebook telefon smsy i komp.
przy tym tym zabawniej, jak czytam niektóre komentarze, zastanawiam się czy przed rejestracja na sadolu nie powinno byc takich małych testów na użytkownika np ten filmik i pytanie: czy bulwersuje Cię ten reportaż Onion news?
pojeby.
Zachowuje się jak współczesna nastolatka - widmo.
Dlatego jej już tylko eutanazja bo lepiej z nią już nie będzie.
Tyle w temacie
ona maluje paznokcie!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów