18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kan4rch 2013-01-08, 14:44
To jest Onion News -_- poczytajcie o tym trochę.
Zgłoś
moonmaker05 2013-01-08, 14:55
ja bym w pare minut ja wyleczyl ze wszystkiego.... pas gola dupa i do krwi napierdalanie... a jak sie tak rodzice cackaja to potem takie gowno wyrasta
Zgłoś
Zajaczekkkkk 2013-01-08, 15:56
Jak to się mówi, nieużywane mięśnie zanikają ;>
Zgłoś
kcprwwl 2013-01-08, 16:07
Ci co nie załapali hejtowali i bali sie że będą następni
Zgłoś
fhMichaelo 2013-01-08, 17:36
Ja pierdole idioci to fake jak chuj.
Zgłoś
piropirat 2013-01-08, 17:40
Zanim się zaczęliście spinać, trzeba było sprawdzić co to jest The Onion News.
Zgłoś
T-Will 2013-01-08, 18:48
vanditte napisał/a:

Nie czaję kurwa, choć znam angielski biegle. Chcą jej jebnąć zastrzyk w czapę za to, że chodzi przyjebana jak emoś i kawałek jej mózgu zaczyna obumierać?? Co autor tego tematu pierdoli, że może tylko smsować i ruszać oczami, skoro widać gołym okiem, że się dziewczyna przemieszcza, porusza, coś nie coś próbuje powiedzieć, napisać. Samodzielnie się posila, potrafi utrzymać się na nogach, więc z błędnikiem wszystko ok. Nie jestem ekspertem, ale przy odpowiedniej terapii podejrzewam, że wróciłaby do co najmniej 80% sprawności, a te kurwy już chcą eutanazji? I jakich kurwa smutnych i rozżalonych strugają, co za tępe dzidy - zupełnie jak nasi politycy. Jak ta dziewczyna ma wrócić do zdrowia i sprawności, skoro jej właśni rodzice chcą ją posłać w piach? Pokurwiony ten świat i to ostro. W hameryce jest powszechny dostęp do broni - aż mnie dziw bierze, że jeszcze nikt tych pojebanych rodziców tam nie odpierdolił.

Pojebany to jesteś ty skoro nie zauwayżyłeś że jest to fake.
Zgłoś
snoob 2013-01-08, 18:49
Nie czaję kurwa, choć znam angielski biegle. Chcą jej jebnąć zastrzyk w czapę za to, że chodzi przyjebana jak emoś i kawałek jej mózgu zaczyna obumierać?? Co autor tego tematu pierdoli, że może tylko smsować i ruszać oczami, skoro widać gołym okiem, że się dziewczyna przemieszcza, porusza, coś nie coś próbuje powiedzieć, napisać. Samodzielnie się posila, potrafi utrzymać się na nogach, więc z błędnikiem wszystko ok. Nie jestem ekspertem, ale przy odpowiedniej terapii podejrzewam, że wróciłaby do co najmniej 80% sprawności, a te kurwy już chcą eutanazji? I jakich kurwa smutnych i rozżalonych strugają, co za tępe dzidy - zupełnie jak nasi politycy. Jak ta dziewczyna ma wrócić do zdrowia i sprawności, skoro jej właśni rodzice chcą ją posłać w piach? Pokurwiony ten świat i to ostro. W hameryce jest powszechny dostęp do broni - aż mnie dziw bierze, że jeszcze nikt tych pojebanych rodziców tam nie odpierdolił.

Przecie to Onion News... OMFG
Zgłoś
N................s 2013-01-08, 19:00
chcialem powiedziec ze BARDZO DOBRZE, mniej bedzie pierdolonych debili na swiecie, ale potem zobaczylem ^twoj koment ze to onion news i sie skapnalem a juz myslalem ze ktos umrze
Zgłoś
Dannybow 2013-01-08, 19:52
film genialny i napisy pod spodem wymiatają, ale niestety trochę w nim prawdy.
popatrzcie na dzieciaki co mają po 12-14 lat. faktycznie dużo z nich to takie "rośliny". kurwa facebook telefon smsy i komp.
przy tym tym zabawniej, jak czytam niektóre komentarze, zastanawiam się czy przed rejestracja na sadolu nie powinno byc takich małych testów na użytkownika np ten filmik i pytanie: czy bulwersuje Cię ten reportaż Onion news?
pojeby.
Zgłoś
gucio926 2013-01-08, 19:56
vanditte @ co błędnik ma do mózgu !?
Zgłoś
Novac 2013-01-08, 20:31
Czy wy nie czaicie że to chodzi o współczesnych nastolatków. Jaja sobie robią że mózg jej obumiera od telefonu fejsa, żarcia z mikrofalówki i innych beznadziejnych pierdół!
Zachowuje się jak współczesna nastolatka - widmo.
Dlatego jej już tylko eutanazja bo lepiej z nią już nie będzie.
Tyle w temacie
Zgłoś
sebeks 2013-01-08, 21:42
trzeba w takim razie uśpić wszystkie tępe laski które mają wyjebane na rodziców
ona maluje paznokcie!

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
P................y 2013-01-08, 23:08
Cudowne są te filmiki, a ten szczególnie kiedy czyta się komentarze. Ludzie potrafią tak pięknie łykać, że nie tylko pan Wodecki dałby 10, ale i ode mnie lecą najwyższe noty. Wzruszyłem się...
Zgłoś
bladatwarz6 2013-01-08, 23:28
Co wy gadacie... Przecież ona zachowuje się jak typowy gimbus...

Brać ten komentarz z przymrużeniem oka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów