Ktoś powie, że transparent należał do tych z grupy "niezwiązanych z meczem". Założę się jednak, że gdyby przedstawiciele środowisk gejowskich zagościli na sektorze z transparentem "Wiwat tęczowa rewolucja!", nikt z działaczy nie zmuszałby ich do jego usunięcia, bo zaraz zniszczyłyby ich mainstreamowe media. Przez tydzień mielibyśmy temat na okładki i głównych wydań wiadomości" P.Michalak (2x45).
Ktoś powie, że transparent należał do tych z grupy "niezwiązanych z meczem". Założę się jednak, że gdyby przedstawiciele środowisk gejowskich zagościli na sektorze z transparentem "Wiwat tęczowa rewolucja!", nikt z działaczy nie zmuszałby ich do jego usunięcia, bo zaraz zniszczyłyby ich mainstreamowe media. Przez tydzień mielibyśmy temat na okładki i głównych wydań wiadomości" P.Michalak (2x45).
Dalej się karmcie tym gównem z masmediów (m.in. tvn24 i GW) i mówcie jakich to złych mamy kibiców w Polsce. Chuligani na meczach to problem marginalny praktycznie go nie ma. Takie incydenty zdarzają się teraz bardzo rzadko. Jestem kibicem, chodzę praktycznie na każdy mecz Śląska Wrocław, zawsze jestem na młynie i jakoś żyje. Na stadionie obok mnie rodziny z dziećmi (tak na młynie też) wszyscy śpiewają, bawią się.
Siedźcie dalej na dupach przed kompem i nie wystawiajcie nosa z domu, bo matka wam na nic nie pozwala. Walcie konia i oglądajcie kwejki...
Nie oglądam TVN, wypowiadam się na podstawie filmów, które znajduje sieci i tego co widze idąc na mecz śląska. Jest SYF. A wieszanie transparentu precz z komuną jest zajebiste tylko kibole są tacy zjebani i niedorozwinięci, żeby coś tak durnego wymyślić. Nikt z nich komuny nie pamięta (tak ja też) ale z tego co wiem jakby taki pizduś krzywo się na milicjanta popatrzył to by go ostro potyrali. A teraz drą się "białe kaski robią laski" i i mówią, że to ochrona ich podjudza.
Ochrona na stadionie musi być. I normalnym ludziom nie przeszkadza. Jak idę na mecz to nigdy nie miałem przypału z policją bo oni się do NIKOGO nie dopierdalają bez powodu. Pizdy krzyczą wulgarne hasła pod ich adresem, atakują ich i potem robią z siebie ofiary jakiegoś międzynarodowego spisku.
To tobie robią wodę z mózgu jeśli naprawdę tego nie widzisz... Obecność ochrony na stadionie to nie prowokacja, tylko konieczność...
Jakby do ciebie ktoś krzyczał, że robisz laskę, że jesteś kurwą to byś stał z założonymi rękami. Rozumiem cie. Ale ja np nie i uważam, że za takie coś, gaz, gumowa amunicja i pół roku więzienia. Plus grzywna 50 tyś zł to sie kureswo uspokoi.
Nie odpowiedziałeś znafco na 1 pytanie.
W czasach komuny za wywieszenie transparentu "Solidarności" dostawałeś wpierdol , teraz za wywieszenie "Precz z komuną" , delegat wysyła dzielną ochronę uzbrojoną w pały , tarcze i pieprz gazowy na sektor .
Zressztą po chuj ja Ci to wszystko piszę , czytałeś/oglądałeś coś od drugiej strony medalu?
Kurwa ludzie taki tv'n puści raz na rok filmik jacy kibice to są źli i cała polska przeciwko , a jak kurwa premier wam doi kasę z kieszeni to nic nie potraficie zrobić .
Wyjdz kurwa z domu i walcz o mniejsze podatki, większe emerytury , płace , a nie pierdolisz o kibicach ciemniaku który chuja wie nt kibicowania , i ruchu kibicowskiego.
Przytocze sytuacje kiedyś gdy wracałem z meczu
Wychodzimy ze stadionu , przechodzimy przez pasy , jakiś koleś szedł pół metra od pasów , a do niego pies który kierował ruchem
p-"Jak kurwa chodzisz pajacu"
gosc-"Tak jak chce , a kurwa masz jakis problem?"
p-"Ty kurwo pierdolona nie kozacz bo do suki zaraz i na komende pojedziesz"
goscia odciagnelo 2 kumpli , i powiedz mi kurwa jak kibic moze dobrze traktowac policje / ochrone
2 sytuacja z ochrona
gosc sobie stoi przy barierkach patrzy sie na ochroniarza
ochroniarz - " co sie kurwo patrzysz"
gosc naszczescie olal sprawe , ale to jest kurwa zalosne .
i nie pierdolcie mi tu smutow ze pewnie prowokowali.
I fajnie by było gdybyś też spojrzał na drugą stronę medalu a nie fanatycznie ich bronisz jak jakis PiSior sprawy w smolensku....
odbiegasz zupełnie od tematu , sam zobacz , na początku napierdalałeś jak to jest źle na stadionach , a teraz nagle że Cie kiedyś tam pobili widzewiacy , temat jest o wtargnięciu ochrony na sektor Poloni , a ty o tym że Cię widzewiacy pobili w Łodzi bo jesteś z Wrocławia .
Ruch kibicowski powstał w ub. wieku , widzisz tępaku pierdolisz o czymś o czym nie masz pojęcia , weź już skończ i dalej dawaj się tłuc Widzewiakom , z ŁKS'em nie masz na pieńku rozumiem?
powiem tak...
prawdziwi kibice na stadionie będą wtedy, gdy bez problemu pójdę z dzieckiem i żoną na mecz, w miłej atmosferze go sobie obejrzę, spędzę naprawdę miłe popołudnie w rodzinnym gronie na meczu Korony czy tez Reprezentacji polski.
A do tego czasu tępić skurwysyństwo na stadionach wszelakimi środkami! Bydło nie kibice
A ja powiem tak jesteś starym chłopem po 40 z żoną i dzieckiem (nie mowie ze to cos zlego) ale jak bys byl mlodziakiem to pewnie pierwszy bys tam wleciał . Młodość robi swoje , pewnie nie raz posuwałeś obrzygany na melanżu jakaś paniene za młodu
W takim razie podtrzymuję, pierdolisz od rzeczy - milicja ich za spojrzenie nie pałuje (chociaż to też kwestia dyskusyjna...ojj mocno dyskusyjna), więc krytyka komuny jest głupia. A za chwilę coś o hitlerze i hailowaniu radykalne lewactwo tak już chyba ma, wszędzie hitler, nawet tam gdzie go nie ma Czasem ciężko zrozumieć potok bełkotu, wybacz.mówie tylko, że teraz oni mają lajcik a za komuny by mieli przejebane więc ten transparent jest z dupy wzięty. Troche jak tłumaczenie skinów, że hailując, nie pozdrawiają Hitlera tylko, że to przywitanie strzelców podhalańskich.
Uzbrojone służby porządkowe pojawiają się na sektorach tylko w momencie interwencji. W tym przypadku interwencją było usunięcie transparentu krytykującego ustrój komunistyczny. Halo! O tym rozmawiamy w tym temacie!
Oczywiście zdaję sobie doskonale sprawę, że dzisiaj nie tylko dla ciebie ale i dla wielu ludzi krytyka tego ustroju zasługuje na miano burdelu i na eliminację przy pomocy grupy kilkunastu uzbrojonych chłopa, a w razie czego gazu łzawiącego. Tym bardziej cieszę się, że kibice nie machnęli na to ręką. I cieszę się, żę istnieje środowisko które potrafi z uporem maniaka przypominać, że nie tylko hitler był fe. Bo hitlera dziś miłuje niewielka i niewiele znacząca grupa debili, a pociąg do sierpa, młota i generała...no właśnie. Z tym jest gorzej.
Dopki jest spora grupa "swoich" przed i za plecami czy w przypadku wiekszosci monitor to kazdy z siebie robi wielkiego kozaka, wykrzykuje hasla i rowna z ziemia policje czy ochrone, ktorzy zarabiaja na chleb utrzymywaniem porzadku. Kazdy z was jak juz jest sam na sam z policjantem czy osoba z innej druzyny juz nie ma jaj robic tego co przed monitorem lub w grupie kilkudziesieciu innych kibicow na statdionie.
Taka prawda, ze jak spotykam sie sam na sam z tym co wczoraj jeszcze wielki kozak w grupie byl to okazuja sie, ze jest zwykla pizda, niczym wiecej.
Wiec jak juz sie wypowiadacie o tym co wy byscie nie zrobili to mowcie w liczbie pojedynczej.
Jakbym był policjantem to bym spałował chuja
@ vajron
odbiegasz zupełnie od tematu , sam zobacz , na początku napierdalałeś jak to jest źle na stadionach , a teraz nagle że Cie kiedyś tam pobili widzewiacy , temat jest o wtargnięciu ochrony na sektor Poloni , a ty o tym że Cię widzewiacy pobili w Łodzi bo jesteś z Wrocławia .
Ruch kibicowski powstał w ub. wieku , widzisz tępaku pierdolisz o czymś o czym nie masz pojęcia , weź już skończ i dalej dawaj się tłuc Widzewiakom , z ŁKS'em nie masz na pieńku rozumiem?
Nie, od ŁKSiaków nie mam lipy bo jakoś nie są wrogo nastawieni do śląska... Nie, że na poczatku napierdalałem o jednym a potem o drugim... Najpierw jeden argument potem drugi na tym polega dyskusja... A mówiłem to dlatego, że uważam to za patologie, jak ktoś mnie kopie za to, że jestem z innego miasta... Dla was to może normalne ale dla mnie... A na stadionach jest syf (jedno nie wyklucza drugiego tylko sie uzupełnia) bo zamiast się normalnie zachowywać jak ludzie na mundialu chociażby (tam jakoś nie ma dymów z policja i nie mówcie, że atmosfery nie ma... Tam, to jest prawdziwe kibicowanie) a u nas na stadionach kibole chodza się wyżyć na policji i innych kibolach, jak im się uda ich dorwać... Taka prawda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów