📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardzo mi się to podobało. Dziękuję!
Miły dla oka sparing.
Ech, żeby u nas ochrona tak mogła oficjalnie.
Miły dla oka sparing.
Ech, żeby u nas ochrona tak mogła oficjalnie.
Na takie Frajerstwo Ochrona czy to w Polsce czy w Rosji powinna miec prawo do Oddania Moczu na leżące scierwa.
Bosko im ryje obili, tak powinno byc zawsze;)
Hehe, tam to żeby dostać się do ochrony nawet w "biedronce" trzeba przejść specjalne wojskowe szkolenie
No dobrze tylko po chuj te uderzenia podłożyli jak z amerykańskich filmów.
Kurwa tam kazdy sie napierdala jak z jakiegos fajt klubu ;] klienci, ochroniarze brakowało tam jakiejs babci wjezdzajacej z buta
nawet nie oglądam, za długie i do tego chujowa jakość
"W sowieckiej rosji" ?? Ja tam raczej słyszę "Siberia, Russia".
Hehe spoko pobili się i nikt policji nie wezmał ;] Wszystko co się dzieje w biedronce,zostaje w biedronce!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów