18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
pazuzu 2022-06-13, 22:32 7
Trochę to trąci trolem z spod ruskiej onucy, nie od dziś wiadomo że ruskie trole próbują nastawić Polaków przeciwko Ukraińcom
Zgłoś
Antitheist 2022-06-13, 23:13 2
Więcej przeciętny wyborca konfederacji przeleciał kobiet niż zdań w tej historyjce jest prawdziwych, czyli niewiele.
Zgłoś
n................l 2022-06-13, 23:16 2
Idiotka, mogłaby co miesiąc za połowę kwoty zamawiać kolejne paszporty, dość szybko musiałaby jak Korwin z parówkami znaleźć sobie pracowników do jeżdżenia po bankomatach i wypłacania świadczeń, po roku byłaby pięćsetplusowym potentatem w top 10 najbogatszych Polek jak nic.
Zgłoś
Kaczor_Donald 2022-06-14, 0:15 13
Zgłoś
kryminal666 2022-06-14, 1:40
ŁO Chuju Złoty ! to ładnie masz ;P
Zgłoś
mrdick 2022-06-14, 1:41 2
Beka_XD napisał/a:

Z tej całej fejk copy pasty jedna rzecz jest prawdziwa, mianowicie zarobki magazynierskich cymbałów, czyli max 3400 brutto miesięcznie.

Twój stary w gejowskim klubie też tyle zarabia.
Zgłoś
ErwinR 2022-06-14, 1:59 4
Beka_XD napisał/a:

Z tej całej fejk copy pasty jedna rzecz jest prawdziwa, mianowicie zarobki magazynierskich cymbałów, czyli max 3400 brutto miesięcznie.

4100 netto, za max 6 z 8 godzinnej zmiany w dodatku tak spokojnej ze jak bym sie chcial uwinac to i w 4 opierdole . w dupie byles gowno widziales
Zgłoś
t................e 2022-06-14, 4:01 3
Ja tylko zobaczyłem, że autorem jest Jaczuro, to zweszylem, że historyjki będą albo o Ukraińcach albo o Covidzie. Tak czy inaczej pierdolety z dupy wyjęte.
Zgłoś
Nyrewesa 2022-06-14, 4:58 1
Mrrm napisał/a:

Kto dzisiaj zarabia 3400 brutto ?

Debil albo debil
Zgłoś
ratford 2022-06-14, 13:55 3
Beka_XD napisał/a:

jak dasz mi 3,4k brutto, to idę do każdej roboty i nawet 1min spóźnienia nie zobaczysz... Tak, jestem z biednego miasta.
Zgłoś
PryszczatyJeż 2022-06-14, 14:03
pazuzu napisał/a:

Trochę to trąci trolem z spod ruskiej onucy, nie od dziś wiadomo że ruskie trole próbują nastawić Polaków przeciwko Ukraińcom

Jak ja nie mogę takiego pieprzenia.
Zgłoś
ritu4l 2022-06-14, 18:33 4
ErwinR napisał/a:

4100 netto, za max 6 z 8 godzinnej zmiany w dodatku tak spokojnej ze jak bym sie chcial uwinac to i w 4 opierdole . w dupie byles gowno widziales

Po co to tłumaczysz cymbałowi który jedyną wypłatę jaką miał to kieszonkowe.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Bobiczek 2022-06-15, 10:25
Bez numeru pesel świadczenia nie dostaniesz, urzędu nie oszukasz, nie ma szans
Zgłoś
Zixs 2022-06-15, 15:27
Kolejny dowód na to że Polska to jebany ściek
Zgłoś
chico35 2022-06-15, 20:46
Beka_XD napisał/a:

chyba na jakieś wsi na wschodzie, za takie pieniade nawet bym nie otweirał oczu z rana
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów