Masz łeb i chuj.To kombinuj.
Mój dziadek w czasie IIWŚ zesłany na roboty do hitlerlandu Jak szedł w pole zadupcać na chwałę 3 Rzeszy, to się nigdy nie przemęczał. Brał butelkę z wodą. Jak bauer przyłaził sprawdzać, kto jak pracuje to dziadek polewał koszulę i głowę wodą, że taki spocony od ciężkiej harówy. Bauer zadowolony, inni arbajterzy niekoniecznie, bo czasem to i w mordę dostawali za leniuchowanie. Ale to była praca niewolnicza dla obcego skurwysyna.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Prawdziwa biznesłoman. Jakbyś miał jej zdolności kombinowania to też przytuliłbyś 6 koła albo i więcej. A tak, noś paczki i stękaj, żadnej pracy się nie lękaj.
Mój dziadek w czasie IIWŚ zesłany na roboty do hitlerlandu Jak szedł w pole zadupcać na chwałę 3 Rzeszy, ...
Wy tam na tym ślunsku to do tej pory macie ciągotki do niemca.Ta wasza gwara też bardziej niemiecka jak Polska.
Dalej chcecie się odłączyć od Polski?
Prawdziwa biznesłoman. Jakbyś miał jej zdolności kombinowania to też przytuliłbyś 6 koła albo i więcej. A tak, noś paczki i stękaj, żadnej pracy się nie lękaj.
Mój dziadek w czasie IIWŚ zesłany na roboty do hitlerlandu Jak szedł w pole zadupcać na chwałę 3 Rzeszy, to się nigdy nie przemęczał. Brał butelkę z wodą. Jak bauer przyłaził sprawdzać, kto jak pracuje to dziadek polewał koszulę i głowę wodą, że taki spocony od ciężkiej harówy. Bauer zadowolony, inni arbajterzy niekoniecznie, bo czasem to i w mordę dostawali za leniuchowanie. Ale to była praca niewolnicza dla obcego skurwysyna.
Coś mi się kleić nie chce ta historia. Bo znając zawiść innych przymusowych pracowników, zaraz pobiegliby do herr Bauera podpierdolić, że oni zapieprzają, a twój dziadek się opierdala.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerCoś mi się kleić nie chce ta historia. Bo znając zawiść innych przymusowych pracowników, zaraz pobiegliby do herr Bauera podpierdolić, że oni zapieprzają, a twój dziadek się opierdala.
Albo Ukrainiec strażnik by mu kulasy przetracil.
Kto dzisiaj zarabia 3400 brutto ?
Ale naprawdę spodziewałeś się na tym gównianym portalu innej odpowiedzi, jak "twoja stara"?
Wy tam na tym ślunsku to do tej pory macie ciągotki do niemca.
Pojebała ci się gwara śląska z krakowską, ale cóż się dziwić, zapewne masz 12 lat i nasrane w głowie.
Coś mi się kleić nie chce ta historia. Bo znając zawiść innych przymusowych pracowników, zaraz pobiegliby do herr Bauera podpierdolić, że oni zapieprzają, a twój dziadek się opierdala.
Dziadek był mistrzem opierdalania się, a poza tym był bardzo lubiany przez innych roboli przymusowych.
Ewidentnie popierdoliło ci się coś w główce. Strażnicy to byli w obozach koncentracyjnych i jenieckich. Byli to Ukraińcy, Rosjanie, Słowacy, Węgrzy itp. U bauera pilnował sam bauer.Albo Ukrainiec strażnik by mu kulasy przetracil.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Prawdziwa biznesłoman. Jakbyś miał jej zdolności kombinowania to też przytuliłbyś 6 koła albo i więcej. A tak, noś paczki i stękaj, żadnej pracy się nie lękaj.
Moja babcia też pracowała dla tych skurwysynów przez 5 lat. Wyjechała jaki 15 letnia panienka, wróciła jak miała 20 lat. Gdzie młodość?