18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
zwierzak30 2022-06-13, 20:24 6
Jak to mówią.
Masz łeb i chuj.To kombinuj.
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-13, 20:29 81
Z tej całej fejk copy pasty jedna rzecz jest prawdziwa, mianowicie zarobki magazynierskich cymbałów, czyli max 3400 brutto miesięcznie.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-06-13, 20:29 11
Moja reakcja po przeczytaniu tego

Jebana bezsilność. Oby to nie była prawda.

Zgłoś
Juzwa 2022-06-13, 20:34 6
Prawdziwa biznesłoman. Jakbyś miał jej zdolności kombinowania to też przytuliłbyś 6 koła albo i więcej. A tak, noś paczki i stękaj, żadnej pracy się nie lękaj.
Mój dziadek w czasie IIWŚ zesłany na roboty do hitlerlandu Jak szedł w pole zadupcać na chwałę 3 Rzeszy, to się nigdy nie przemęczał. Brał butelkę z wodą. Jak bauer przyłaził sprawdzać, kto jak pracuje to dziadek polewał koszulę i głowę wodą, że taki spocony od ciężkiej harówy. Bauer zadowolony, inni arbajterzy niekoniecznie, bo czasem to i w mordę dostawali za leniuchowanie. Ale to była praca niewolnicza dla obcego skurwysyna.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
zwierzak30 2022-06-13, 20:44 6
Juzwa napisał/a:

Prawdziwa biznesłoman. Jakbyś miał jej zdolności kombinowania to też przytuliłbyś 6 koła albo i więcej. A tak, noś paczki i stękaj, żadnej pracy się nie lękaj.
Mój dziadek w czasie IIWŚ zesłany na roboty do hitlerlandu Jak szedł w pole zadupcać na chwałę 3 Rzeszy, ...

Wy tam na tym ślunsku to do tej pory macie ciągotki do niemca.Ta wasza gwara też bardziej niemiecka jak Polska.
Dalej chcecie się odłączyć od Polski?
Zgłoś
radek225 2022-06-13, 20:46 12
Juzwa napisał/a:

Mój dziadek w czasie IIWŚ zesłany na roboty do hitlerlandu Jak szedł w pole zadupcać na chwałę 3 Rzeszy, to się nigdy nie przemęczał. Brał butelkę z wodą. Jak bauer przyłaził sprawdzać, kto jak pracuje to dziadek polewał koszulę i głowę wodą, że taki spocony od ciężkiej harówy. Bauer zadowolony, inni arbajterzy niekoniecznie, bo czasem to i w mordę dostawali za leniuchowanie. Ale to była praca niewolnicza dla obcego skurwysyna.

Coś mi się kleić nie chce ta historia. Bo znając zawiść innych przymusowych pracowników, zaraz pobiegliby do herr Bauera podpierdolić, że oni zapieprzają, a twój dziadek się opierdala.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
C0C0JUMBO 2022-06-13, 21:14 10
Historyjka dla naiwnych. A przy okazji to ***** ***
Zgłoś
Z................w 2022-06-13, 21:34 1
Reklama jakiegoś chujstwa zkończcie być takimi frajerami wkońcu
Zgłoś
Mrrm 2022-06-13, 21:38 4
Kto dzisiaj zarabia 3400 brutto ?
Zgłoś
kasiakamyczek 2022-06-13, 21:57 4
Tak było, byłam tym paszportem.
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-06-13, 22:01 7
radek225 napisał/a:

Coś mi się kleić nie chce ta historia. Bo znając zawiść innych przymusowych pracowników, zaraz pobiegliby do herr Bauera podpierdolić, że oni zapieprzają, a twój dziadek się opierdala.

Albo Ukrainiec strażnik by mu kulasy przetracil.
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-13, 22:02 2
Mrrm napisał/a:

Kto dzisiaj zarabia 3400 brutto ?

Ale naprawdę spodziewałeś się na tym gównianym portalu innej odpowiedzi, jak "twoja stara"?
Zgłoś
Juzwa 2022-06-13, 22:23 2
radek225 napisał/a:

Wy tam na tym ślunsku to do tej pory macie ciągotki do niemca.

Pojebała ci się gwara śląska z krakowską, ale cóż się dziwić, zapewne masz 12 lat i nasrane w głowie.

radek225 napisał/a:

Dziadek był mistrzem opierdalania się, a poza tym był bardzo lubiany przez innych roboli przymusowych.

andrzejrobert75 napisał/a:

Albo Ukrainiec strażnik by mu kulasy przetracil.

Ewidentnie popierdoliło ci się coś w główce. Strażnicy to byli w obozach koncentracyjnych i jenieckich. Byli to Ukraińcy, Rosjanie, Słowacy, Węgrzy itp. U bauera pilnował sam bauer.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Córka_Spawacza 2022-06-13, 22:29 2
Juzwa napisał/a:

Moja babcia też pracowała dla tych skurwysynów przez 5 lat. Wyjechała jaki 15 letnia panienka, wróciła jak miała 20 lat. Gdzie młodość?

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów