📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Bankomat = konto i dane
Nawet jeżeli to prawda w co wątpię to szybko dojdą
Nawet jeżeli to prawda w co wątpię to szybko dojdą
Ściema jak nic. Nie daja 500+ bez PESELU!!!! i źle policzone 3x 500 to jest 1500zł a nie 2000zł a po drugie nikt na paszport nie daje 500+!!! Bzdury łyknąłes. Tak łatwo Państwo nie daje. Tak jak 40zł dla uchodzcy...w mojej miejscowosci do dzis rzad nie dał gminie kasy, niekt jeszcze zapomogi nie dostał a minęło kilka miesięcy....
Beka_XD napisał/a:
Z tej całej fejk copy pasty jedna rzecz jest prawdziwa, mianowicie zarobki magazynierskich cymbałów, czyli max 3400 brutto miesięcznie.
czyli robiłeś na złym magazynie.. i pewnie z ukraińskim paszportem.
chico35 napisał/a:
chyba na jakieś wsi na wschodzie, za takie pieniade nawet bym nie otweirał oczu z rana
Dlatego wolisz być bezrobotny
Fake pasta, ale jak coś podobnego widzicie to zgłaszać organom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów