Jak w temacie : Piesek wabi się "Suszek", na oko półtoraroczny, został znaleziony przy ruchliwej ulicy, głodny i wyczerpany. Wciąż nie odnalazł się w nowym miejscu - nie chce jeść, w ogóle się nie rusza... jednym słowem nie sprawia żadnych problemów. W sumie to nie jestem pewien czy w ogóle żyje ale to przed przejęciem możemy sprawdzić u weterynarza. Na pierwszy rzut oka wydaje się być wyrywny, ale na spacerze bardzo ociąga się na smyczy. To cudowny psiak dla dzieci, bardzo cierpliwy i spokojny ! Gratis do psiaka jest obroża ! Kontakt proszę na PRIV
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A lubi się bawić? Jak biega za piłką to z chęcią wezmę.
Pytam bo wygląda na takiego zmarnowanego trochę
Pytam bo wygląda na takiego zmarnowanego trochę
Na pierwszy rzut oka wydaje się być wyrywny, ale na spacerze bardzo ociąga się na smyczy.
Za ten tekst masz browarka mistrzu...
Za ten tekst masz browarka mistrzu...
To nie jest "suszek" tylko "Zbyszek". Uciekł mi z domu jakieś 7 miesięcy temu i bez skutecznie go szukałem. Cała rodzina ubolewała nad jego stratą, nawet chciałem pójść w jego sprawie do Pani Jaworowicz i jej programu ale teraz dzięki wam odnalazł się . Kiedy znowu pojawi się w moim domu życie wróci do normy .
ty pierdolony zwyrodnialcu, naśmiewać się z martwego zwierzęcia jeszcze takim bezczelnie chamskim opisem! Piwko!
Za nakłanianie do spamowania BongManowej skrzynki browarek i ode mnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów