📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i pięknie to zjebał. Jeszcze dwie takie akcje a zabuli spory hajs za udrażnianie rur z tych liści, które się pozbierają w pierwszym kolektorze. Tytuł nie powinien brzmieć odetkana kanalizacja tylko "jak ją skutecznie zapchać".
Jak skutecznie zajebać kanalizację w całej dzielnicy - część pierwsza.
Dałbym drugie piwo gdyby na koniec wpadł do tego odpływu, no ale cóż.
ta kratka tam kurwa od czegoś kurwa jest nie? Chroni przed syfem, który on właśnie wjebał kurwa, niech się potem zatka pod jego domem i trzeba będzię dom rozkurwić... BO SIĘ KURWA ZATKA.
napewno jego bachor się wpierdoli
Nie mniej kojarzy się to z ogromnym ciśnieniem na sraczkę, kiedy wreszcie znalazłeś kibel no i poszło...
Ale fakt że dalej może zrobić się zator z tych liści. Ta kratka właśnie od tego jest żeby nie wpadał śyf do kanalizacji.
Ale fakt że dalej może zrobić się zator z tych liści. Ta kratka właśnie od tego jest żeby nie wpadał śyf do kanalizacji.
UBcjaPOLSKA napisał/a:
ta kratka tam kurwa od czegoś kurwa jest nie? Chroni przed syfem, który on właśnie wjebał kurwa, niech się potem zatka pod jego domem i trzeba będzię dom rozkurwić... BO SIĘ KURWA ZATKA.
A ja myślałem że ta kratka jest od po to żeby dziecko albo pies tam nie wpadł...
nie chce się grabić liści to się zatyka a jak będzie tak walił do kanalizacji to i tam się w końcu zatka.
Sami kurwa hydraulicy.
Kurwa jeden gamoń napisze i już reszta będzie jechała. Sami specjaliści. Chuja zatka, robimy tak od co najmniej 10 lat pod garażami, bo przy oberwaniach chmury zalało by wszystko w pizdu. Nic się nigdy nie zatkało, bo przy wielkości mojej miejscowości od razu bym o tym wiedział (dostałbym zwykły opierdol) Dom miał zalać?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów