18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
adamoso123 2014-06-20, 12:27
Jak polujesz na zwierzęta to mówi się odstrzał a nie odłów ,odławiać to możesz sobie ryby.
Zgłoś
janusz2222 2014-06-20, 12:28
Nie oszukujmy się że to jest hobby, to jest po prostu trening na... wiadomo co
Zgłoś
lolkokminek 2014-06-20, 12:36 1
Co to byl za strzal w ogole ...
Kalectwo
Zgłoś
woccow123 2014-06-20, 12:38 4
Myśliwi nie strzelają do zwierząt dla zabawy. Łowiectwo jest potrzebne do utrzymania równowagi w przyrodzie i taki odstrzał jest na ręke(kopyto) nawet dla tych saren, już nie mówiąc o kultywowaniu łowieckiej tradycji, która trwa jakies 10 tys lat
Zgłoś
Mael 2014-06-20, 12:40 18
@pazuzu ja wiem, że bycie głupim to fajny stan, mało trosk, mało myślenia, ogólnie życie dla idioty jest prostsze, ale nie wczuwaj się aż tak, dobrze? Człowiek też jest zwierzęciem, różnica polega na tym, że dzik, czy żubr dostały od matki natury siłę, a człowiek dostał inteligencję i tylko z powodu Twojej chorej ideologii ma zrezygnować ze swojego atutu, bo... tak? To może weź wszystkim sowom upierdol skrzydła, bo przecież mysz nie potrafi latać! Sowa powinna zapierdalać po ziemi za myszą! Ja pierdole. Gdzie takich debili hodują?
Zgłoś
Admirał 2014-06-20, 12:41 1
Apostrof przed samogłoską na końcu obcojęzycznego nazwiska dajemy tylko jeśli kończy się ono samogłoską. Np. O'Hara'e. Clausena, piszemy bez apostrofu. Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
ZoolPl 2014-06-20, 12:44 1
Ponczy napisał/a:

Co za ciota nie trafił z 50 metrów tak żeby zabić, takim zjebom powinno się zabierać broń..boże co za pizda

Przecież zabił. Pewnie kurwa, niech strzela w głowę.

Na polowaniach często strzela się w płuca lub w serce, by mięsa nie niszczyć. To, że zwierze przebiegnie kawałek i padnie to nie katastrofa. Myśliwi też mają swoje zasady etyki i moralności, nie szkodzą, a wręcz pomagają.
Zgłoś
bowmanek 2014-06-20, 12:54 1
Jeśli ktoś opiekuje się zwierzętami - pomaga leśnikom, walczy z kłusownikami, dokarmia zwierzynę zimą, zajmuje się liczeniem osobników danego gatunku, nie poluje w okresie rui, to nie mam nic przeciwko. Panowie myśliwi się zbiorą, trochę popiją, pożartują, a następnego dnia małe polowanko i mnóstwo zajebistego mięsa będą mieli. Trzeba polować tak, aby utrzymać zwierzynę w odpowiedniej liczbie, niegrożącej wyginięciem danego gatunku.

Najgorsi są bogacze co jadą tylko powybijać jak najwięcej i nie liczą się z konsekwencjami swoich działań.
Zgłoś
SC20K 2014-06-20, 12:56 2
Nie mam nic przeciwko polowaniom. Ale mam na myśli prawdziwe polowanie. Gdzie myśliwy wychodzi w las, tropi zwierzynę i wreszcie ją ustrzela. A tutaj gościu z pedalskim gwizdkiem zwabia zwierzynę na 10 metrów, strzela i uważa się za myśliwego
Zgłoś
SharpSe 2014-06-20, 12:57 4
żyletka_w_odbycie napisał/a:

Ból dupy zielonych spierdoleńców za 3, 2...

pazuzu, falstart!

Ogólnie nie jestem zielonym, jadam mięso i bardzo lubię. Liczę się z tym że zwierze zostaje ubite po to abym sobie wpierdolił na wieczór stjeka. Ale ale zabijanie zwierząt dla hobby nie bardzo mi leży. Więcej, wkurwia mnie niemiłosiernie a jeśli ktoś chce się wykazać w jakimkolwiek drapieżnym sporcie to zapraszam na Kurdwanów po 22 godz. Tobie natomiast modna kurwiasto życzę być celem Amona Goetha. On też tak polował dla przyjemności tylko na ludzi.
Zgłoś
�................e 2014-06-20, 13:00 5
Admirał napisał/a:

Apostrof przed samogłoską na końcu obcojęzycznego nazwiska dajemy tylko jeśli kończy się ono samogłoską. Np. O'Hara'e. Clausena, piszemy bez apostrofu. Dziękuję dobranoc.

Bzdura, bo akurat nazwiska kończące się na "a" odmienia się tak jak w polskim, czyli w tym przypadku "O'Harę", "O'Hary".
W nazwiskach anglojęzycznych apostrofa używa się przy nazwiskach kończących się "e" i "y" ("Moore'a", Murphy'ego) i to tylko w niektórych przypadkach (kogo czego? Moore'a, o kim o czym? o Moorze; kogo czego? Murphy'ego, o kim o czym? o Murphym).

gwindak napisał/a:

Ogólnie nie jestem zielonym, jadam mięso i bardzo lubię. Liczę się z tym że zwierze zostaje ubite po to abym sobie wpierdolił na wieczór stjeka. Ale ale zabijanie zwierząt dla hobby nie bardzo mi leży. Więcej, wkurwia mnie niemiłosiernie a jeśli ktoś chce się wykazać w jakimkolwiek drapieżnym sporcie to zapraszam na Kurdwanów po 22 godz. Tobie natomiast modna kurwiasto życzę być celem Amona Goetha. On też tak polował dla przyjemności tylko na ludzi.

Nie jesteś zielony, jesteś zwyczajnie głupi. Poczytaj sobie o łowiectwie i co ma wspólnego z "zabijaniem dla przyjemności" frajerze.
Zgłoś
SharpSe 2014-06-20, 13:06
żyletka_w_odbycie napisał/a:

Bzdura, bo akurat nazwiska kończące się na "a" odmienia się tak jak w polskim, czyli w tym przypadku "O'Harę", "O'Hary".
W nazwiskach anglojęzycznych apostrofa używa się przy nazwiskach kończących się "e" i "y" ("Moore'a", Murphy'ego) i to tylko w niektórych przypadkach (kogo czego? Moore'a, o kim o czym? o Moorze; kogo czego? Murphy'ego, o kim o czym? o Murphym).

Taka jesteś obczaskana w naukach a w awatarze masz spust na ryj. Logika bab.
Zgłoś
�................e 2014-06-20, 13:08 2
gwindak napisał/a:

Och, aleś mi pocisnął
Zgłoś
Grabarz1750 2014-06-20, 13:11 1
Cytat:

A co ma piernik do wiatraka zajebusie?
Zgłoś
SharpSe 2014-06-20, 13:14
Grabarz1750 napisał/a:

A co ma piernik do wiatraka zajebusie?

Jak cie nie dupcą to nie fikaj nogami. Także sie nie wpierdalaj zajebusie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów