Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Siwy989 - przyznaj, że nieprzyjemnie się je, gdy pizdy ci wlatują do jedzenia...
Dopiero co wróciłem z domku i codziennie na śniadanie miałem inwazje tych suk łaziły po chlebie albo topiły się w napojach (piwo, sok, kawa herbata itp.) Ani jednego dnia nie ujebała mnie żadna, bo nawet ich nie dotykałem tylko jak coś to dmuchnąłem albo przywaliłem z laczka, buta czy czegoś .
Zgadzam się z tym co piszesz, ale on ma pszczoły Chociaż pewnie nie każdy wie, że taki rój pszczół można spokojnie rękami wziąć i nic nie zrobią (byle by tylko żadnej nie uszkodzić), więc dzieciak bezpieczny
Osa atakuje tylko w niebezpieczeństwie , jak się ją dotknie atakuje ale jak sama sobie usiądzie to tylko nas obsra . Wszyscy sraja na widok osy i ją atakują , a wtedy ona wystawia z dupy igłę i nas dziabie. Podobnie jest z szerszeniami te to w ogóle nawet jak się je dotknie nie zaatakują , ale jak juz upierdolą nas to obsrać się idzie.
Chuja się znasz. Nie raz osa dostała ode mnie po łbie, żeby się odpierdoliła i nigdy mnie nie użądliła. Jedynie raz, ale było to w okresie jesiennym, kiedy osy "walczą o przetrwanie" i byle co je wkurwia.
Pszczoła Cię nie upierdoli, dopóki wyraźnie jej nie zaatakujesz lub dopóki nie przeszkodzisz jej w pracy.
Podsumowując, osy to jebane pasożyty, które trzeba tępić, a pszczołom nie należy przeszkadzać w zbieraniu pyłków i nektaru.
Chuja się znasz. Nie raz osa dostała ode mnie po łbie, żeby się odpierdoliła i nigdy mnie nie użądliła. Jedynie raz, ale było to w okresie jesiennym, kiedy osy "walczą o przetrwanie" i byle co je wkurwia.
Pszczoła Cię nie upierdoli, dopóki wyraźnie jej nie zaatakujesz lub dopóki nie przeszkodzisz jej w pracy.
Podsumowując, osy to jebane pasożyty, które trzeba tępić, a pszczołom nie należy przeszkadzać w zbieraniu pyłków i nektaru.
chuja się znam, tak samo jak ty to i to jest ważne, bo i bez tego i tego byś nie wpierdalał owoców