18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaqaz 2018-10-09, 13:58 1
O! Schowek na mentosy...
Zgłoś
Salieri16000 2018-10-09, 14:15 1
Jakie kurwa odsączanie? Jaka wymiana opatrunku?! Rzecz jest oczywista- to cysta!
Zgłoś
zwierzak30 2018-10-09, 14:37
Ja Pier Kurwa Dole.
UP@
Na twojej cyście wyrosła twarz. Teraz możesz oddychać. EXPERCIE.
Zgłoś
l................3 2018-10-09, 16:11
obcy 8 pasażer nostromo tak mi się skojarzyło
Zgłoś
kluivert09 2018-10-09, 18:41
No to przecież twaróg do pierożków
Zgłoś
URAGE 2018-10-09, 21:58 10
@Salieri16000

No jak dla mnie, to facet ma wsadzoną w dziurę gazę, aby ta wsączyła ropę i krew, aby rana się nie zaogniła, a teraz trzeba to wymienić co jest całkiem bolesne.
Zgłoś
dzarul 2018-10-09, 22:10
JA miałem operacje radykalną ucha, po operacji do ucha wciska się na siłę od ok metra opatrunku na siłę, upycha się go. Dodam że wcześniej w uchu kości są frezowane, dłutowane , jedna wielka rana. I tak do 4 tyg - trzy razy w tyg. Zajebista rzecz...
Zgłoś
Arkady78 2018-10-09, 22:11 1
Właśnie przeżywam to samo, pół szyji oblane ropniem, modlę się żeby antybiotyk zrobił swoje.
Morda boli okropnie, przełyk zamknięty, nie idzie pić jeść.
Byle bez drenu.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-10-09, 22:37
jakaś nowa, amerykańska metoda na usunięcie migdałków

bo ja już wolę meksykańców i ich tępe narzędzia
Zgłoś
C................s 2018-10-09, 22:44 2
Arkady78 napisał/a:

Właśnie przeżywam to samo, pół szyji oblane ropniem, modlę się żeby antybiotyk zrobił swoje.
Morda boli okropnie, przełyk zamknięty, nie idzie pić jeść.
Byle bez drenu.

Pic or didn't happen, albo jak ktoś woli po polsku: dawaj foty bo jak nie to jesteś kłamliwą suką.
Zgłoś
Dupaapud 2018-10-09, 23:58
@up no i pytanie zasadnicze - skoro wczoraj tego nie było, to od czego ci się to zrobiło? Od jedzenia z biedronki?
Zgłoś
AssQuarter 2018-10-10, 3:12
@Arkady78 Jaki powód operacji? Mam pękniętą błonę bębenkową po tym jak szanowny p. policjant zajebał mi stereo bo pomylili nas z jakimiś typkami, a że byłem najebany w trzy dupy to dopiero następnego dnia rano zdawłem sobie sprawię z lecącej z ucha krwi z ropą. Być może też przejdę operację ale jeśli mają zamiar mi wsadzać coś do ucha to pierdole, od wsadzania jestem ja
Zgłoś
DoubleBorger 2018-10-10, 11:43
Gdyby ktoś na tym zarabiał, to jaka pewność, że płucze czymś czystym, a nie jakimś bonusikiem gronkowcowym?
Zgłoś
dzarul 2018-10-10, 21:18
AssQuarter napisał/a:

@Arkady78 Jaki powód operacji? Mam pękniętą błonę bębenkową po tym jak szanowny p. policjant zajebał mi stereo bo pomylili nas z jakimiś typkami, a że byłem najebany w trzy dupy to dopiero następnego dnia rano zdawłem sobie sprawię z lecącej z ucha krwi z ropą. Być może też przejdę operację ale jeśli mają zamiar mi wsadzać coś do ucha to pierdole, od wsadzania jestem ja

Błona się zrośnie sama, zostaną zrosty, może się Tobie pogorszyć słuch, pytanie czy w środku nic nie zostało uszkodzone.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem