📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tak to jest jak jebane buraki ze wsi( nie obrażając normalnych mieszkańców wsi oczywiście) dostaną dofinansowanie z unii na uprawę buraków pastewnych i za te pieniążki nakupują sobie sprzętu i później "króla na tronie" kurwa rżną- do pieca z nimi!!!
O kurwa sami sfrustrowani mieszkańcy bloków którym przeszkadza głośny bejs.. lol.
Ale mnie takie cwele denerwują. To jest przykład europejskich arabusów. Przyjedzie ze wsi i chce wprowadzać swoje zasady. W normalnych dzielnicach, już by mu dawno radio z auta wyjebali, nasrali na drzwi, albo szyby powybijali. Tylko tutaj jakaś patologia, stara się z nimi rozmawiać. Do bydła się nie mówi tylko zagania.
Przyszedł facet, powiedział kulturalnie, że ma małe dziecko za czym idzie - chce ciszy. A buras mógł sobie słuchawki kupić do k. nędzy. Dzwonić na miejską niech lepią mandaty.
I czym się chłopie chwalisz? Ojcem który uważa się za mądrego a ma mózg 6 latka? Jak tak bardzo chce się odstresować to niech wsadzi sobie Kutasa między drzwi i framugę i poprosi Mamę o porządne trzaśnięcie.
P.S Spokojnych macie sąsiadów...
P.S Spokojnych macie sąsiadów...
Czasem trzeba sąsiadów basem zajebać bo np. u mnie w bloku tańcuje sufit co czwartki bo studenciaki balują a ja wkurwiony bo do roboty na 6 trza nakurwiać. Za to jak oni chuje śpią to ja nakurwiam muzę - głównie w niedzielę z rana bo wtedy u nich grasuje KAC MORDERCA i trochę ciężkiej muzy i od razu potulni jak baranki z przeprosinami przychodzą
ludzie ze wsi mają domy jednorodzinne za 200tys zł więc na chuj się do nich czepiacie ? ja osobiście chciałbym mieszkać na wsi
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
ludzie ze wsi mają domy jednorodzinne za 200tys zł więc na chuj się do nich czepiacie ? ja osobiście chciałbym mieszkać na wsi
Jak płacą od nich rocznie 200 zł czynszu to ich stać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów