Patrząc na twój nick ,,freaky" to zastanawiam się co ty robisz podczas przerwy w pracy.
Niestety w robocie nieźle zapierdalam i w przerwie, jeśli się taka w ogóle trafi, idę się odlać czy wypierdzieć i raczej nie dzielę się tym widokiem z postronnymi. Zresztą patrząc na twój nick zastanawiam się czemu nie jest to dla ciebie takie oczywiste.
nie trzymaj bąka w dupie niech polata po chałupie, wiadomo każdemu może się trafić, jak wiadomo są tacy którzy lubią wąchać i ich to podnieca, ja nie spotkałem takiej osoby (na szczęście ?) więc zawsze staram się iść w postronne miejsce i uwolnić pierda
Ilekroć mam wzwód przechodząc obok podstawówki albo przedszkola to wszyscy od razu drą mordę "policja! zboczeniec!".
Kiedyś miałem podobną sytuację w pracy. Robię sobie pizzę i pomyślało mi się o tym i o tamtym, moje stanowisko było odsłonięte dla klientów a za moimi plecami stała lada, odwracam się a tam kolejka dzieci kuhwa, z 5... wydaje mi się że szefowa coś dostrzegła :///
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.Właśnie, kurwa! Wkurwia mnie jaki ten świat jest zaściankowy i nie rozumie podstawowych funkcji fizjologicznych organizmu.
Ilekroć mam wzwód przechodząc obok podstawówki albo przedszkola to wszyscy od razu drą mordę "policja! zboczeniec!".
Troszkę kurwa kultury i wyrozumiałości wy zaściankowe chamy jebane.
To ty jesteś baba z kutasem? Czy masz wzwód łechtaczki ?Kolega chce wiedzieć.
Chyba w polskim kurwidołku można się zapaść ze wstydu pod ziemie jak się zdupcysz.
Gówno w postaci gazowej to normalna czynność organizmu.
Jak ci pójdzie za głośno to mówisz przepraszam i tyle. Nie wiem czym się tu podniecać.
Polaki wychowane na katolicyzmie uwielbiają przepraszać za bycie człowiekiem.
Za ShitTok nigdy piwo
100% racji nic bardziej niż to gówno nie spamowało reklamami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów