18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Matt 2019-11-15, 11:48
Co pierdnela sobie z gruzem czy co
Zgłoś
Wiewór 2019-11-15, 12:02 1
Szef ją pewnie popychał w jelitko i się zapowietrzyła.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
TB303 2019-11-15, 12:15 7
Za ShitTok nigdy piwo
Zgłoś
r061071 2019-11-15, 12:20 7
ochydna dziewucha i jeszcze sie kurwisko cieszy ze zjebała sie przy kolesiach

forza nostra legge
Zgłoś
freaky 2019-11-15, 12:35 11
Normalny człowiek zapadłby się pod ziemię ze wstydu, a nie dzielił się ze społecznością (chuj wie czego) takim gównem. Pojebana panienka.
Zgłoś
Wiewór 2019-11-15, 12:38 3
freaky napisał/a:

Normalny człowiek zapadłby się pod ziemię ze wstydu, a nie dzielił się ze społecznością (chuj wie czego) takim gównem. Pojebana panienka.

Chyba w polskim kurwidołku można się zapaść ze wstydu pod ziemie jak się zdupcysz.
Gówno w postaci gazowej to normalna czynność organizmu.
Jak ci pójdzie za głośno to mówisz przepraszam i tyle. Nie wiem czym się tu podniecać.
Polaki wychowane na katolicyzmie uwielbiają przepraszać za bycie człowiekiem.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
~Velture 2019-11-15, 12:42 107
Wiewór napisał/a:

Chyba w polskim kurwidołku można się zapaść ze wstydu pod ziemie jak się zdupcysz.
Gówno w postaci gazowej to normalna czynność organizmu.
Jak ci pójdzie za głośno to mówisz przepraszam i tyle. Nie wiem czym się tu podniecać.
Polaki wychowane na katolicyzmie uwielbiają przepraszać za bycie człowiekiem.

Właśnie, kurwa! Wkurwia mnie jaki ten świat jest zaściankowy i nie rozumie podstawowych funkcji fizjologicznych organizmu.
Ilekroć mam wzwód przechodząc obok podstawówki albo przedszkola to wszyscy od razu drą mordę "policja! zboczeniec!".
Troszkę kurwa kultury i wyrozumiałości wy zaściankowe chamy jebane.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
TB303 2019-11-15, 12:48 19
Velturałkę napisał/a:

Ilekroć mam wzwód przechodząc obok podstawówki albo przedszkola to wszyscy od razu drą mordę "policja! zboczeniec!".

Następnym razem, po prostu załóż spodnie.
Zgłoś
dudidudi 2019-11-15, 13:41
mogła chociaż wypiąć dupę
Zgłoś
_Gentleman_ 2019-11-15, 14:05
freaky napisał/a:

Dokładnie pojebana panienka, pewnie się dogadała z gościem ze zrobią ten zjebany filmik. Patrząc na twój nick ,,freaky" to zastanawiam się co ty robisz podczas przerwy w pracy.
Zgłoś
Goldmann 2019-11-15, 14:07
A z tyłu programista robi pamięciówke.
Zgłoś
Policeman 2019-11-15, 14:27 3
r061071 napisał/a:

ochydna dziewucha i jeszcze sie kurwisko cieszy ze zjebała sie przy kolesiach

A tam pierdolisz, jakby ci dała zwąchać majtki po tym pierdzie to pół roku jeszcze waliłbyś pamięciówkę do tego.
Zgłoś
TRQPL 2019-11-15, 14:47 4
Dobrze że nie pracuje w biurze i nie mam takich problemów bo jestem zwykłym robolem

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Dildowagins 2019-11-15, 14:57
A nagram sobie jak pierdzę

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów