forza nostra legge______________
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Normalny człowiek zapadłby się pod ziemię ze wstydu, a nie dzielił się ze społecznością (chuj wie czego) takim gównem. Pojebana panienka.
Chyba w polskim kurwidołku można się zapaść ze wstydu pod ziemie jak się zdupcysz.
Gówno w postaci gazowej to normalna czynność organizmu.
Jak ci pójdzie za głośno to mówisz przepraszam i tyle. Nie wiem czym się tu podniecać.
Polaki wychowane na katolicyzmie uwielbiają przepraszać za bycie człowiekiem.
Gówno w postaci gazowej to normalna czynność organizmu.
Jak ci pójdzie za głośno to mówisz przepraszam i tyle. Nie wiem czym się tu podniecać.
Polaki wychowane na katolicyzmie uwielbiają przepraszać za bycie człowiekiem.
Właśnie, kurwa! Wkurwia mnie jaki ten świat jest zaściankowy i nie rozumie podstawowych funkcji fizjologicznych organizmu.
Ilekroć mam wzwód przechodząc obok podstawówki albo przedszkola to wszyscy od razu drą mordę "policja! zboczeniec!".
Troszkę kurwa kultury i wyrozumiałości wy zaściankowe chamy jebane.
Normalny człowiek zapadłby się pod ziemię ze wstydu, a nie dzielił się ze społecznością (chuj wie czego) takim gównem. Pojebana panienka.
Dokładnie pojebana panienka, pewnie się dogadała z gościem ze zrobią ten zjebany filmik. Patrząc na twój nick ,,freaky" to zastanawiam się co ty robisz podczas przerwy w pracy.
ochydna dziewucha i jeszcze sie kurwisko cieszy ze zjebała sie przy kolesiach
A tam pierdolisz, jakby ci dała zwąchać majtki po tym pierdzie to pół roku jeszcze waliłbyś pamięciówkę do tego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów