📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kangur yeti z kasztanem na plecach. Nosz ja pierdole.
czy wszyscy projektanci "mody" w PL to pierdolone fagi którzy jakimś cudem uniknęli sterylizacji (a może nie?) w swoim zakładzie dla umysłowo ociemniałych?
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Niestety takich ubranych "mężczyzn" na co dzień jest coraz więcej
Przecież, no jak kurwa, tyle hajsu tam się pakuje w te rzeczy, jeszcze ci "jutuberzy" razem z "blogerami" zarabiają pewnie jakiś tam procent, paradoksalnie im jest się bardziej wypaczonym, tym więcej można na tym zyskać.
Wystarczy spojrzeć na dowolnego "jutubera", nie wiem co w tym widzą masy, smutny kraj.
Przecież, no jak kurwa, tyle hajsu tam się pakuje w te rzeczy, jeszcze ci "jutuberzy" razem z "blogerami" zarabiają pewnie jakiś tam procent, paradoksalnie im jest się bardziej wypaczonym, tym więcej można na tym zyskać.
Wystarczy spojrzeć na dowolnego "jutubera", nie wiem co w tym widzą masy, smutny kraj.
Chuj tam, że takich cioteczek na ulicach coraz więcej, ale do kurwy nędzy dziewczynki(bo kobietami ich nazwać nie można) wybierają coraz częściej właśnie takie indywidua. Społeczeństwo się samo degeneruje i unicestwia.
Cytat:
Akurat jest dobra godzina na rozprawy filozoficzne, to ci wytłumaczę. Żyjemy w czasach wszechobecnej zakały i fermentu filozoficznego, który niektórzy nazywają postmodernizmem. Nurt ten wyrósł z opozycji do modernizmu, który stawiał na przejrzystość granic i zdecydowane teorie (patrz np. totalitaryzm). Teraz taką jednoznaczność się odrzuca i wszczepia się w ludzi relatywizm. Wszystko i nic, tolerancja nietolerancji, dobre i cnotliwe wampiry oraz źli i okrutni księża. Wszystko można wyrwać z kontekstu i wrzucić w inny dla nowej, odmiennej perspektywy. Sztuka nie może być zła, może być tylko niezrozumiana.
Odbiorcami tej wszechobecnej tendencji zacierania granic są dzieciaki, które łatwo się w tej ideologii życia odnajdują, bo nic ta ideologia od nich nie wymaga. Mogą zrobić wszystko i w razie negatywnego odbioru mają oręż argumentacyjny nie do przejścia w dzisiejszych czasach, po prostu zostali niezrozumiani. Masy, którym zaszczepiono relatywizm mogą na to tylko przytaknąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów