📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim zaczniecie pierdolić o nagonce to macie tu ciekawy artykuł wprost z ultrakatolskiej Frondy:
fronda.pl/a/skandaliczna-wypowiedz-ksiedza-dzieci-wchodzily-do-lozek-d...
"Ale mamy i dzieci 10-letnie, trochę starsze i znam przypadki, gdzie ich życie intymne potrzebowało wcześniejszego zaspokojenia. Same dzieci „wchodziły” do łóżek dorosłych, chcąc być spełnionym. I to był wybór dziecka"
Za takie jebane pedofilskie tłumaczenie się powinien dostać kulę w łeb. I jeszcze to:
"Postawienie takiej tezy, że czasami dzieci prowokują do czegoś, nie jest też tak do końca bezpodstawne"
@up: Tylko tłuku katolicki jest różnica. Dwa pedały siebie jebią świadomie, za zgodą. A ruchanie dziecka to wykorzystywanie. W dodatku pedofile kościelni są ukrywani i tłumaczeni w popierdolony sposób. Idź z tą swoją argumentacją w chuj.
fronda.pl/a/skandaliczna-wypowiedz-ksiedza-dzieci-wchodzily-do-lozek-d...
"Ale mamy i dzieci 10-letnie, trochę starsze i znam przypadki, gdzie ich życie intymne potrzebowało wcześniejszego zaspokojenia. Same dzieci „wchodziły” do łóżek dorosłych, chcąc być spełnionym. I to był wybór dziecka"
Za takie jebane pedofilskie tłumaczenie się powinien dostać kulę w łeb. I jeszcze to:
"Postawienie takiej tezy, że czasami dzieci prowokują do czegoś, nie jest też tak do końca bezpodstawne"
@up: Tylko tłuku katolicki jest różnica. Dwa pedały siebie jebią świadomie, za zgodą. A ruchanie dziecka to wykorzystywanie. W dodatku pedofile kościelni są ukrywani i tłumaczeni w popierdolony sposób. Idź z tą swoją argumentacją w chuj.
Zarammoth napisał/a:
@up: Tylko tłuku katolicki jest różnica.
Ah ta miłość bije od lewactwa niczym żar od ognia
Zarammoth napisał/a:
Idź z tą swoją argumentacją w chuj.
Jeszcze nawet nie próbowałem argumentować i nie będę się starał statystyki i logiczne argumenty na lewactwo nie działają
@wiesiors4: To ma być riposta? A statystyki nic tu nie mają do rzeczy. Pisać będziesz, że więcej pedałów jest pedofilami. Wiem, bo jesteście obrońcy katolickich księży przewidywalni. Tylko, że:
primo - pedał to nie zawód, a ksiądz tak,
po drugie - pedał nie broni się argumentami o rozbitych rodzinach i dzieciach lgnących do nich,
po trzecie - żadna organizacja ich nie ukrywa i nie przenosi do innej parafii,
i po czwarte - nie uczą ludzi moralności, nie zaglądają innym do łóżka, nie pobierają pieniędzy za to pierdolenie o grzechu.
EDIT: Aha, jeszcze jedno. Wśród księży, każdy z tych pedofilów musi być automatycznie pedałem, bo przecież maca chłopców, nie dziewczynki. A przecież nie istnieje ponoć orientacja - pedofil.
No i na koniec, jednych i drugich równo do piachu. A za bronienie zboków, tylko dlatego, że są księżmi też powinien być kat.
primo - pedał to nie zawód, a ksiądz tak,
po drugie - pedał nie broni się argumentami o rozbitych rodzinach i dzieciach lgnących do nich,
po trzecie - żadna organizacja ich nie ukrywa i nie przenosi do innej parafii,
i po czwarte - nie uczą ludzi moralności, nie zaglądają innym do łóżka, nie pobierają pieniędzy za to pierdolenie o grzechu.
EDIT: Aha, jeszcze jedno. Wśród księży, każdy z tych pedofilów musi być automatycznie pedałem, bo przecież maca chłopców, nie dziewczynki. A przecież nie istnieje ponoć orientacja - pedofil.
No i na koniec, jednych i drugich równo do piachu. A za bronienie zboków, tylko dlatego, że są księżmi też powinien być kat.
jest nagonka na kościół po to żeby inni pedofile mogli sobie bez przeszkód po cichutku molestować
Na ilu świeckich przypada jeden ksiądz? W ciągu ostatnich 10 lat skazano w Polsce 27 księży. To 0,07% wszystkich księży. Statystycznie więc co roku przez ostatnie 10 lat zamykali 2,7 księdza. Zaokrąglijmy do 3. A jak myślicie pacany, ile zamknięto pedofili ogólnie w ciągu tych 10 lat? Ponad 6 tysięcy. Więc ilość pedoksięży to jakieś pół promila odnosząc to do ogółu. Uświadomię to na innym przykładzie.
Mamy 6000 pedofilów i 27 księży pedofilów. Dajmy na to, że każdy z nich skrzywdził 1 dziecko. Mamy więc 6027 skrzywdzonych dzieci. Ale szum jest tylko o te 27, które dzieci.
Jeśli ktoś zamierza mi tu wyjechać z tekstem typu: "ale księża uczą moralności i tym bardziej nie powinni..." to od razu mówię że to najbardziej popierdolony argument lewactwa w nagonce na księży.
Pomyśl jeden z drugim. 6027 skrzywdzonych dzieci. Każde z nich ma traumę do końca życia. Według waszej żelaznej logiki 27 z nich jest bardziej skrzywdzonych, bardziej skrzywionych....
Widzicie wy zajmujecie się tylko pedofilią wśród księży a resztę dzieciaków macie w dupie! Burzę robicie tylko wtedy, gdy to ksiądz okazuje się pedofilem.
Czasem też tak mi się wydaje
Święte słowa kolego ale dla lewactwa ksiądz pedofil jest gorszy od piekarza-pedofila. Jebana logika lewactwa.
Mamy 6000 pedofilów i 27 księży pedofilów. Dajmy na to, że każdy z nich skrzywdził 1 dziecko. Mamy więc 6027 skrzywdzonych dzieci. Ale szum jest tylko o te 27, które dzieci.
Jeśli ktoś zamierza mi tu wyjechać z tekstem typu: "ale księża uczą moralności i tym bardziej nie powinni..." to od razu mówię że to najbardziej popierdolony argument lewactwa w nagonce na księży.
Pomyśl jeden z drugim. 6027 skrzywdzonych dzieci. Każde z nich ma traumę do końca życia. Według waszej żelaznej logiki 27 z nich jest bardziej skrzywdzonych, bardziej skrzywionych....
Widzicie wy zajmujecie się tylko pedofilią wśród księży a resztę dzieciaków macie w dupie! Burzę robicie tylko wtedy, gdy to ksiądz okazuje się pedofilem.
Plecionkarz napisał/a:
jest nagonka na kościół po to żeby inni pedofile mogli sobie bez przeszkód po cichutku molestować
Czasem też tak mi się wydaje
Wołek napisał/a:
Powiem to jeszcze raz: nie ważne czy pedofilem jest ksiądz, nauczyciel, polityk czy twój stary, każdego powinno się potraktować 9mm w potylicę
Święte słowa kolego ale dla lewactwa ksiądz pedofil jest gorszy od piekarza-pedofila. Jebana logika lewactwa.
Powiem to jeszcze raz: nie ważne czy pedofilem jest ksiądz, nauczyciel, polityk czy twój stary, każdego powinno się potraktować 9mm w potylicę
Już powoli rzygać sie chce tym wszystkim ile można?? Wolę być katolem niż pier^&^%$%# muslimem , polska zawsze była krajem katolickim i dobrze mi z tym .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów