gówniarz podpalił puch zrzucany przez lipy czym puścił dobro narodowe rosji z dymem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
gówniarz podpalił puch zrzucany przez lipy czym puścił dobro narodowe rosji z dymem...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lipa? puch? chyba topola? ale co ja się tam znam...
lysymisio6969 napisał/a:
lipa? puch? chyba topola? ale co ja się tam znam...
też nie jestem dendrofilem...
Nienawiść do topoli tak zostałem wychowany
Ten kto przez nią kicha na zawsze jest przegrany
Elo wuwua chwdp sprawdź to joł
Ten kto przez nią kicha na zawsze jest przegrany
Elo wuwua chwdp sprawdź to joł
Halman napisał/a:
też nie jestem dendrofilem...
to sa tacy co drzewa ruchajo? no popatrz.. tyle lat na tym świecie.. sadol uczy i bawi..
To jest szkolenie przed wyjazdem na front. Niech wie, co go czeka...
lysymisio6969 napisał/a:
to sa tacy co drzewa ruchajo? no popatrz.. tyle lat na tym świecie.. sadol uczy i bawi..
Drzewa jak drzewa, ja pewnie jestem dendrofilem bo bzykam kłodę, ale kłoda to nie całe drzewo.
lysymisio6969 napisał/a:
Wpisz sobie w necie to się zdziwisz.
Guidenmorg napisał/a:
Wpisz sobie w necie to się zdziwisz.
ło kurwa.. faktycznie..
nonsa.pl/wiki/Dendrofil
sadistic.pl/dendrofil-z-okolic-braniewa-vt548329.htm
bydgoszcz.naszemiasto.pl/zgwalcone-drzewo-zemscilo-sie-na-dendrofilu-s...
sadistic.pl/dendrofil-vt508348.htm
dendrofil.cupsell.pl/produkt/123970-Drzewo.html
sadistic.pl/dendrofil-vt358335.htm
kb.formicopedia.org/Dendrofil
najwięcej jak widać dendrofili jest na sadisticu..
lysymisio6969 napisał/a:
ło kurwa.. faktycznie..
najwięcej jak widać dendrofili jest na sadisticu..
Ale cię to wciągnęło. Nie ma za co😉
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów