📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No dobra nigdy nie pisałem tego. Nawet jak karły srały sobie do paszczy.
Ale czego szukałeś w necie?
Jak wychować córeczkę na dobrą kobietę.
poligon6 napisał/a:
Poradnika w stylu: Dobra córka = dobra żona.
To jest puszczone od końca.
~Angel napisał/a:
Poradnika w stylu: Dobra córka = dobra żona.
No dobra Bing może mieć chujowe wyszukiwania
Ale co z ciebie za człowiek co uzywa Binga! Ty chory zboczeńcu .
poligon6 napisał/a:
Ale co z ciebie za człowiek co uzywa Binga! Ty chory zboczeńcu .
i to jeszcze na Internet Explorer
-A ja tylko szukałem dziecka do pracy,które wyczyści mi klamkę,to znaczy w całym domy gały od drzwi,bo dzieci mogą na-na-na to go na-go-no-to robić na stojaka...Dzieci w pracy biorą za mniej pieniędzy pracują
-Przynieść Heniek trzecią baterie!!!Janusz Angel jak się nazywasz?jak masz na imię?!20 raz nie powtórzę
-Janusz
-Kurwa mać Heniek idź po akumulator z Żuka i spinkę,bo woda już na herbatę się zagotowała!!!Polejemy podłogę wodą,więcej prądu pójdzie,a akumulator spuścisz na głowę.To też jak użycie urządzenia typu elektrycznego Taser,ale nie nagrywa ponoć
-Jak się nazywasz?Taj jak na dowodzie i paszporcie?Jak się nazywasz,bo pesel się zgadza,ale jak?
-Janusz Angel
-dalej będziesz jeździł rowerem, po pasach?
-Co?
-Nic wyglądasz na Michała
Kogo?
-No wiesz tego Maćka z naszych autorskich rysopisów
-Kurwa Heniek znowu podpisałeś rysopisy tym samym imieniem,jak kurwa mam je odróżnić?!
-Gdzie Janusz?
-Z Księdzem używają oleju
Dobra najebałem się w w chuj i8de spac
-A ja tylko szukałem dziecka do pracy,które wyczyści mi klamkę,to znaczy w całym domy gały od drzwi,bo dzieci mogą na-na-na to go na-go-no-to robić na stojaka...Dzieci w pracy biorą za mniej pieniędzy pracują
-Przynieść Heniek trzecią baterie!!!Janusz Angel jak się nazywasz?jak masz na imię?!20 raz nie powtórzę
-Janusz
-Kurwa mać Heniek idź po akumulator z Żuka i spinkę,bo woda już na herbatę się zagotowała!!!Polejemy podłogę wodą,więcej prądu pójdzie,a akumulator spuścisz na głowę.To też jak użycie urządzenia typu elektrycznego Taser,ale nie nagrywa ponoć
-Jak się nazywasz?Taj jak na dowodzie i paszporcie?Jak się nazywasz,bo pesel się zgadza,ale jak?
-Janusz Angel
-dalej będziesz jeździł rowerem, po pasach?
-Co?
-Nic wyglądasz na Michała
Kogo?
-No wiesz tego Maćka z naszych autorskich rysopisów
-Kurwa Heniek znowu podpisałeś rysopisy tym samym imieniem,jak kurwa mam je odróżnić?!
-Gdzie Janusz?
-Z Księdzem używają oleju
Dobra najebałem się w w chuj i8de spac
Jaka mać taka nać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów