Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zaraz zaraz i święty spokój i materiał na harda
Brakuje mi czasów gdy gwałcicieli pedofilów i innych zwyrodnialców palili, kroili czy ciągnęli po głównych ulicach miast.
Ale takie wyroki dawał przecież ciemnogród, czy gdzieś się już pogubiłem ?
To odwiedź harda okazuje się, że te czasdy wcale się nie skończyły i w afrykańskich wioskach nadal kultywuje się tradycję.Brakuje mi czasów gdy gwałcicieli pedofilów i innych zwyrodnialców palili, kroili czy ciągnęli po głównych ulicach miast.
Myślę, że zabawy analne z rozgrzanym prętem, lub spokojne usuwanie paznokci przez zmiażdzenie palców obcęgami (rozgrzanymi, a jakże), byłyby dobrą karą.
Cały proces należałoby powtarzać co miesiąc, aż rodzinom ofiar (no i sama ofiara oczywiście również miałaby możliwość odpłacenia sie za kary) się nie znudzi.
Powinni wszystkim mężczyznom zgwałconych ofiar (mężom, ojcom, przyjaciołom, chłopakom) udostępnić skurwesyna na 72 godziny sam na sam w pokoju z różnymi ciekawymi narzędziami. Oczywiście z zastrzeżeniem, że nie można go zabić - niech się nim dożywotnio w pudle z nim zabawią (no chyba, że kogoś poniesie i kolesia zajebie - wtedy ewentualnie grzywna 20 zika dla sprzataczki za wyniesienia ciała).
Myślę, że zabawy analne z rozgrzanym prętem, lub spokojne usuwanie paznokci przez zmiażdzenie palców obcęgami (rozgrzanymi, a jakże), byłyby dobrą karą.
Cały proces należałoby powtarzać co miesiąc, aż rodzinom ofiar (no i sama ofiara oczywiście również miałaby możliwość odpłacenia sie za kary) się nie znudzi.
Niczego nie dodam, powiedziałeś już wszystko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów