Skurwiel najpierw włącza kamerkę, a dopiero później hamuje, jak już jest po ptokach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Skurwiel najpierw włącza kamerkę, a dopiero później hamuje, jak już jest po ptokach...
Nie prawdziwy sadol tylko zwykła szmata.
Sadol to by ciapatego odstrzelił a nie zabił niewinne zwierzątko.
Antalor napisał/a:
Nie prawdziwy sadol tylko zwykła szmata.
Hehe, prawda, sama prawda
A dla tych, którzy biorą to na serio, to naprawdę myślicie, że pociąg w miejscu może zahamować ? Ja wiem, że nie, bo po pracy lubię sobie dla przyjemności pojeździć lokomotywą.
spokojnie, po tamtej stronie czeka na niego juz stado murzynow z 30cmtrowymi palami
Toć skurwiel... ale czego się po Rosji spodziewać...
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Lepiej przejechać "niewinne zwierzątko" niż gwałtownie hamować i narażać zdrowie pasażerów nie sądzisz Antalor?
Ile masz miliardów ludzi na ziemi? 1,2?
A ile wszystkich misiów? Kilkaset tysięcy?
Lepiej wykoleić pociąg pełen ruskich* niż zabić jednego niedźwiadka.
*I tak większość by przeżyła
Cytat:
Ile masz miliardów ludzi na ziemi? 1,2?
A ile wszystkich misiów? Kilkaset tysięcy?
Lepiej wykoleić pociąg pełen ruskich* niż zabić jednego niedźwiadka.
A doszedłeś już do etapu, że świat jednak jest okrągły i ma trochę więcej kontynentów oprócz tego na którym mieszkasz?
Droga hamowania takiego pociągu to średnio 2,5-3km.Misie biegają po 20-40km\h więc z filmiku można łatwo określić teoretyczną prędkość pociągu ( dojechał do misia dość szybko,czyli jakieś 60-80km\h) Więc maszynista mógł chuja zrobić żeby misia uratować.Ale te wiejskie śmiechy mógł sobie kacap darować.
@Dwóch debili nade mną - jesteście idealnym przykładem tego,że internet dla dzieci poniżej 13 roku życia nie powinien być dozwolony.
Podpowiem wam - min. waszych pstrokatych tatów nie zaliczam w poczet ludzi.
Podpowiem wam - min. waszych pstrokatych tatów nie zaliczam w poczet ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów