📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
O ile Osadowski jest ruską onucą, to Olszański jest onucą, walonkami i niepranymi od lat gaciami ruskiego chłopa.
Napisze że nie chce Uni to jestem onucą a jak popieram to lewakiem i sługą tuska a chce być tylko POLAKIEM
Zbyszek3000 napisał/a:
Napisze że nie chce Uni to jestem onucą a jak popieram to lewakiem i sługą tuska a chce być tylko POLAKIEM
Kim chcesz być to jedno. I zajebiście, ze czujesz sie i jesteś Polakiem. Ale pewne decyzję trzeba podejmować w oparciu o sytuację geopolityczną, o to gdzie jesteśmy na mapie świata, jakie mamy wybory i możliwości i jakie tego mogą być konsekwencje przyjacielu
Zobaczycie jak dojdzie do wojny to będziecie gadać że olszański i osadowski mieli rację kurwa żeby nie pchać się do tej kurwa wojny tobie dadzą karabin a ja pójdę do więzienia będę miał ciepło fajnie będę miał jedzenie pod mordą a ty pójdziesz się prać za Kaczyńskiego kurwa i resztę bandy a ja wyjdę i będę na was szczał ciepłym moczem
Cipelator napisał/a:
Wojtkowi już od dawna beret piorą twarde narkotyki. Natomiast nie wiem po co tam ten grubas?
Idź zagłosuj na hujownie, Kaczyńskiego czy innego Tuska, oni nic nie biorą, no może tylko szekle z israela.
Baaaardzo to ciekawe. Mam kolegę z Białorusi. Pomogłem mu przed covidem założyć firmę w Polsce. Kiedyś po kilku kielonach mówi m/w tak: "Byłem w Szwajcarii - Szwajcarzy przekopali się przez jakąś górę i skrócili czas podróży ludzi i towarów o jakieś 2 godziny pomiędzy miastami. Cieszą się z tego, że będzie szybciej i taniej. Przyjeżdżam do Brześcia i w radiu mówią, że ruscy opracowali nową rakietę, która rozwali większy obszar i zabije więcej ludzi. I w radiu się z tego cieszą. No to powiedz mi, który kraj jest bardziej normalny ?"
I dla mnie to był najlepszy komentarz do bieżącej sytuacji.
I dla mnie to był najlepszy komentarz do bieżącej sytuacji.
prawda jet taka ze hamburgerom ta wojna na reke i te wszystkie kolorowe rewolucje w państwie na U to oni zrobili, uwalili legalnego prezydenta , dali banderowcom dojść do władzy , a druga połowa ukrainy nie chciała byc pod rzadami banderowców. Taki był plan tych nikczemnych mend zza oceanu
Cipelator napisał/a:
Wojtkowi już od dawna beret piorą twarde narkotyki. Natomiast nie wiem po co tam ten grubas?
grubas dostał chyba niezły wpierdol ma uszy zapaśnika i to mu zryło beret
Ty jesteś głupi czy pierdolnięty? Chcesz komuś zaimponować wklejając bez ładu i składu jeden wysryw z kwejka pod każdym tematem?
ALE MNIE analu pojechałeś szacun Typie
.......
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ty jesteś głupi czy pierdolnięty? Chcesz komuś zaimponować wklejając bez ładu i składu jeden wysryw z kwejka pod każdym tematem?
.......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów