Ciekawe czy zdążył na dostawę towaru
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
wowka01 napisał/a:
Jebany skurwysyn, nienawidzę czegoś takiego.
To fakt. Ale weź się zatrudnij na etacie kierowcy w jakimś schenkerze, ups, dhl i potem nazwij kogoś skurwysynem. Tych kierowców gonią tam jak murzynów, niestety. Wynikiem czego są takie zachowania na drodze, które nie powinny mieć miejsca. A wszystko po to, aby dowieść jak najwięcej w możliwie jak najkrótszym czasie. Na czas-Na miejsce-Na amen.
Krasnystaw - oni tam maja kurwa inne przepisy drogowe i inną mentalność
widział ze nic z przeciwka nie jechało, ominął, skręcił i nie stał w korku jak jebany motłoch
nic innego nie zauważyłem
nic innego nie zauważyłem
Każdemu polecam się zatrudnić na duży w kurierce. To gwarantuje, że to najmniejsze z tych przewinień które na codzien popełniają. Oczywiście, wszyscy kurwa oburzeni, bo przecież omijal tyle aut. Tu nie ma czasu na stanie w korkach, trzeba zapierdalać i się nie zastanawiać. Całkowicie rozumiem chociaż nie popieram takich zachowań, ale niestety doskonale znam realia kurierki w Polsce. Na dodatek jest to Schenker, osobiście też tam jeździłem, tyle że na busie. Każda kurierka poza pocztą Polską to gówno i kiła. Nie jesteś traktowany jak człowiek, tylko jako dodatek do paczek i samochodu i broń boże żebyś chcial mieć jakieś życie prywatne w tygodniu.
bloodwar napisał/a:
Krasnystaw - oni tam maja kurwa inne przepisy drogowe i inną mentalność
Chodzi Ci o miejsce czy o tablice? Sam jestem z lubelskiego, więc powiem, że LKR to Kraśnik, a nie Krasnystaw. Co do miejsca to nie będę zgadywał, ale wydaję mi się, że może to być trasa Chełm- Lublin, szczególnie, że golfik przed kamerą jest na lubelskich blachach (wiem, że to żaden dowód, ale zawsze jakaś poszlaka ) jeśli jednak chodziło o to miejsce to może i masz rację, ja pewności nie mam.
A to mało takich idiotów? Bez sensu to wrzucać.
chuj w to ile musiał czekać skoro nie musial.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów