📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bawmy się bawmy przy dźwiękach wyszukanej muzyki, a rząd niech nas dalej w dupę rucha
Ten kawałek nic sobą nie prezentuje, a wszyscy się tak nim ekscytują... no błagam. No przyznam, lubie go słuchac, ale tylko jak jestem narąbany.
No Polacy się zawsze dobrze bawią hahaha breakdance dobry !
Prawda jest taka, że przy tej "muzyce" bawi się największa rzesza ludzi:-/ Najlepszym przykładem jest wiosna studencka w moim mieście. Pierwszego dnia są koncerty rockowe... mało ludzi. To samo drugiego dnia jak jest hip hop i trzeciego jak jest reggae... przychodzi dzień czwarty disco polo i kurwa tyle bydła, że się kurwa mało nie stratują ale jak się kogoś zapytasz to nikt się nie przyzna że słucha
Disco Polo jest to najlepsza muza do zabawy - taka jest prawda
Btw widzieliście kiedyś hip-hopowe wesele ? Bo weź pij wódke i się przy tym baw do 4 rano
Btw widzieliście kiedyś hip-hopowe wesele ? Bo weź pij wódke i się przy tym baw do 4 rano
możecie jechać po tym ile chcecie ale jak bym tam był też bym się dobrze bawił a nie pierdolił jakie to jest chujowe
Jak to było naprawdę...
TT~ napisał/a:
Prawda jest taka, że przy tej "muzyce" bawi się największa rzesza ludzi:-/ Najlepszym przykładem jest wiosna studencka w moim mieście. Pierwszego dnia są koncerty rockowe... mało ludzi. To samo drugiego dnia jak jest hip hop i trzeciego jak jest reggae... przychodzi dzień czwarty disco polo i kurwa tyle bydła, że się kurwa mało nie stratują ale jak się kogoś zapytasz to nikt się nie przyzna że słucha
Jaki zły, pogódź się z tym, że najlepszą zabawę (normalną) serwuje disco polo.
Bodziek...urodziłes się w 1994 roku. Jak podrośniesz to zrozumiesz, że świat nie kończy się na odrabianiu lekcji.
sadistic.pl/football-sportem-narodowym-a-tymczasem-gdzies-na-mazurach-...
I ta wersja jest lepsza bo są dupeczki
I ta wersja jest lepsza bo są dupeczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów