idzie NaRa idzie NaRa ONR !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już wolę taki ONR, chociaż nie podzielam ich poglądów niż tą lewacka hołotę typu SLD, RP, PO i ich przybudówki..
Nie ma to jak banda zjebów, która zrobi zajebisty "patriotyczny" filmik, powołuje się na głębsze emocje i przyciąga do siebie zmanipulowanych w ten sposób idiotów. Ja bym wjebał to całe radykalne gówno na bezludną wyspę, dorzucił żydów, cyganów, kiboli, skinów i niech się tam pajace pozabijają i prowadzą sobie swoje wojenki w imię "wyższych" zasad.
Aż się gotuje we mnie jak słucham tych pojebów. Taka młoda wersja wypranych moherów. Chuja wiedzą o Polsce, jej historii itd, tyle co "góra" im podaje, mówią np- Piłsudski zły i wszyscy nienawidzą Piłsudskiego, chodzą z jakimiś transparentami itd. nie wiedzą nawet dlaczego. Pierdolę takich patriotów.
Aż się gotuje we mnie jak słucham tych pojebów. Taka młoda wersja wypranych moherów. Chuja wiedzą o Polsce, jej historii itd, tyle co "góra" im podaje, mówią np- Piłsudski zły i wszyscy nienawidzą Piłsudskiego, chodzą z jakimiś transparentami itd. nie wiedzą nawet dlaczego. Pierdolę takich patriotów.
mazuch przez tych " zjebów " możesz teraz swobodnie swoje poglądy wyrażać i normalnie żyć
Nie, "Te" zjeby nic nie zrobiły. Powołują się tylko na swoich poprzedników, a jakby przyszło walczyć o Polskę, to pierwsi by spierdalali. Ale to tylko moje subiektywne odczucie.
tak ? ciekawe bo ONR został założony w 1934 roku i w trakcie 2 wojny światowej walczył zarówno z naziolami jak i komuchami
z resztą jak ci sie nie podoba to nie musisz oglądać
z resztą jak ci sie nie podoba to nie musisz oglądać
A 90% sceny politycznej mówi, że wywodzi się z Solidarności, że walczyła o Polskę i co z tego wynika? Nic. Poza tym ja mówię o OBECNYCH ONRowcach, nie wnikam czy mają piękną patriotyczną przeszłość, bo podczas zaborów, wojen itd. tylko najgorsze kurestwo nie walczyło o Polskę, patrząc jak tu zarobić i nie ryzykować.
mazuch napisał/a:
jakby przyszło walczyć o Polskę, to pierwsi by spierdalali. Ale to tylko moje subiektywne odczucie.
Znasz któregoś z tych ludzi osobiście? Czy tak tylko pierdolisz?
Bo wiesz, ja też mogę napisać, że, na przykład, jesteś złodziejem i gwałcicielem, dodając że to moje subiektywne odczucie, ale będzie to miało tyle wspólnego ze światem faktów, co twoje "odczucia".
mazuch napisał/a:
należę do ONR znam tych ludzi i uwierz mi że nie jest tak jak piszesz patrioci i nacjonaliści do ludzie honoru i zasadPoza tym ja mówię o OBECNYCH ONRowcach,.
Magik2501 napisał/a:
Znasz któregoś z tych ludzi osobiście? Czy tak tylko pierdolisz?
Bo wiesz, ja też mogę napisać, że, na przykład, jesteś złodziejem i gwałcicielem, dodając że to moje subiektywne odczucie, ale będzie to miało tyle wspólnego ze światem faktów, co twoje "odczucia".
Znam z 4. Wystarczy, że chwilę posłucham ich pierdolenia jak wypiją i zaczynają gadać o polityce i patriotyzmie. Złodziejem nie jestem . Irytuje mnie też fakt, że wystarczy jeden fajny filmik i nagle jakby startowali w wyborach, ludzie zaczęliby na nich głosować, bo mają fajny filmik. Ci sami ludzie, którzy wyzywali ich od faszystowskich kurew podczas marszu. Wszędzie znajdą się kurwy i fajni ludzie więc nie ma co generalizować, jednak ich ewentualne poczynania zależne są od "góry", więc potępiam całą strukturę, nie poszczególne osoby. Zresztą wyrażam tylko moje zdanie, nie ma sensu się spierać czy są "dobrzy" czy "źli", bo ani mnie nikt nie przekona, ani ja nikogo. Ot takie mam o nich zdanie i tyle. Pozdrawiam
Edit: "Sąd skazał mnie za propagowanie totalitarnego ustroju państwa. Jeżeli podniesienie prawej ręki w górę to jest nakłanianie do kultu jednostki, to ja nie rozumiem. To może jestem za głupi na to." Tyle mi starczy, jak się tym szczycą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów