📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A tamten tym evo pewnie z pól wyskoczyl ze poslizg od razu . Ehh samochodzik marzenie.
Oczywiście jakieś stjuningowane gówno, zapewne za kółkiem ameba i mamy efekt jak na filmiku. Mam nadzieję że za nagrywającym jechał tir i zdepnął śmiecia na placek.
normalny nie wybitnie opanowany. Kilka razy w życiu prawie przydzwoniłem czy uciekłem na pobocze. Zazwyczaj zapalałem papierosa wkurwiony a piłem mordę jakby to miało przeszłość zmienić...
Niech się cieszy, że się nie wbił w przepust, tylko nad nim przeleciał. Nic by już nie powiedział, nigdy.
Cezar87 napisał/a:
A tamten tym evo pewnie z pól wyskoczyl ze poslizg od razu . Ehh samochodzik marzenie.
miałem evo 9, naped bajeczny, auto marzenie
Końcóweczka to miód na moje uszy.
Opanowany jak Krym przez ruskich .
Jak to trzeba uważać na drodze , kierowca pokazał ładny refleks życie sobie uratował,ładna reakcja dobrze że drzew nie było na poboczu
Po co wrzucać taki śmieciowy filmik ja się pytam? Nic tu ciekawego i jeszcze było trzeba tego akcentu wysłuchiwać. Stfu!
Pees4 napisał/a:
Oczywiście jakieś stjuningowane gówno, zapewne za kółkiem ameba i mamy efekt jak na filmiku. Mam nadzieję że za nagrywającym jechał tir i zdepnął śmiecia na placek.
Stuningowanie gówno bo zobaczyłeś spojler skończony debilu? Model tego auta tak wychodził z fabryki, ale co na ten temat może wiedzieć ciota na co dzień jeżdząca i30
burn1878 napisał/a:
Stuningowanie gówno bo zobaczyłeś spojler skończony debilu? Model tego auta tak wychodził z fabryki, ale co na ten temat może wiedzieć ciota na co dzień jeżdząca i30
tul cipke i sie nie cietrzew. Takimi samochodami jezdza w 95 % maloletnie debile bez umiejetnosci i rozumu. Ale co moze wiedziec ciota bez rozumu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów