18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Operacja Plastyczna
Sojdzer • 2015-01-10, 1:32
Murzyn hejtuje pedala ktory przeszedl 50 operacji zeby wygladac jak Kim Kardashian

podjebane z facebooka

JEM OCZODOŁY
Zgłoś
Lord_Louie 2015-01-10, 1:39 3
Soł basikali:

Makumba, Makumba, Makumba ska!

I szafa gra
Zgłoś
Teodorr 2015-01-10, 1:50 4
tis is de uost fil uen aj luk at tis n fuken askin majself uaj aj stil uocz tis
Zgłoś
DzidaZawodnik 2015-01-10, 3:06
Hejter zazdrości że gówno jaśniejsze.
Zgłoś
~Velture 2015-01-10, 3:15 9
Śmieszne jak się śmiejecie z jego afrykańskiego akcentu ale prawda jest taka ,że 90% sadoli nie zrozumie połowy tego co on mówi i to nie przez jego akcent tylko przez braki w edukacji.

Co do filmu a dokładniej tego typka co wydał pół miliona złotych aby wyglądać tak jak wygląda to brakuje mi słów.... Zapłacić 500tyś złotych aby tak wyglądać.... Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak trzeba mieć najebane aby tak chcieć z własnej woli wyglądać. Już prędzej jestem w stanie zrozumieć jak na hardzie goście sobie kutasy na pół kroili albo na ćwierć i wycinali sobie jajka a potem je jedli - przynajmniej nic za to nie płacili.

No ale kto bogatemu zabroni...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Dynamiks 2015-01-10, 9:42 42
Jedyne co mi się podoba z tym murzynkiem

Gr0sZ napisał/a:

Zgłoś
generalisimoos 2015-01-10, 9:48 1
Chyba masz zamałe pole bawełny, skoro twój murzyn ma czas na takie przemyślenia .
Zgłoś
MichaU 2015-01-10, 10:26 1
Śmieszą mnie jego filmy, akcent (najprawdopodobniej udawany na siłę) też robi swoje

Zgłoś
qbcki 2015-01-10, 11:51
Nie obejrzałem całego bo zaczął od błędu rzeczowego:

- ....This HUMAN over here....

Poza tym wkurwił mnie gestykulacją.
Daj mu jakieś zajęcie Sojdzer bo sądzę, że Twój murzyn nie tylko mnie działa na nerwy.
Zgłoś
graber 2015-01-10, 13:01 5
Nie da się słuchać tej małpy.

..it's like ten thousand spoons, when all you need is a knife..
Zgłoś
h................o 2015-01-10, 14:42
Pedał, ale przynajmniej nie jest czarny
Zgłoś
lukaplast2 2015-01-10, 14:46
kupa kupie dosrała

lukaplast drugi bo pierwszego sobie nie przypomniałem. Wśrod niezarejestrowanych lub cudzych sado-kont od 2009r
Zgłoś
karygwronkkinog 2015-01-10, 15:00
kurwa!!! masakra!!!!!! chuj nie sadistik!!!!! carnuch tlumaczy, to co kurwa mac nie dojebana jest jasne i wiadome!!!!!!!!!
Zgłoś
craqsek 2015-01-10, 15:03
Fajna mudżina, rozbawił mnie ;] gdzie takiego można kupić?
Zgłoś
Insaner 2015-01-10, 15:03
Murzyn hejtuje pedała - tylko, że ja tu widzę dwóch "panów" o zapewne odmiennej orientacji, więc się pogubiłem. Serio kogoś śmieszą te zjebane filmiki? To nawet nie jest "tak głupie, że aż śmieszne", to jest po prostu prostackie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów