18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Opinia o telefonie Orange Atlanta wprost ze strony producenta i dystrybutora. Jest ona jedyną w swoim rodzaju, gdyż oprócz podstawowych informacji technicznych porusza także inne, głębsze, a zarazem jakże ważkie problemy natury filozoficznej.
Warto zauważyć, że docenili to niektórzy internauci oceniając ją jako przydatną.

Zgodnie z datą opinia wisi na stronie już niemal rok. Czyli faktycznie - coś jest na rzeczy .
Link do oryginału: orange.pl/klienci_ind/telefony/orange/orange_atlanta
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
memphis564 2012-05-29, 23:45 1
Widac ze koles byl ladnie zjarany
Zgłoś
A................N 2012-05-29, 23:53 2
A co, źle gada?
Zgłoś
kotlet86 2012-05-30, 0:40
raczej coś jest na rzerzy

błąd Rzeszy (z małej litery przerobiło na rz)
Zgłoś
_................_ 2012-05-30, 1:02 4
Co za czasy. Żeby szwaby bawiący się w urojoną rasę aryjską, uczyli się polskiego. A gdzie ta ich szwabska duma, przecież kiedyś udawali nadludzi, a dziś ten delikwent gada w języku podludzi, niewolników nadających się do eksterminacji, lub najgorszych robót (przecież kurwy z 3 rzeszy tak właśnie myślały o polakach). Dziwny jest ten świat.
Zgłoś
rockface123 2012-05-30, 7:15 1
gdyby w moim bloku mieszkał żyd pewnie siedziałbym teraz w więzieniu za uduszenie go w piekarniku gazem
Zgłoś
BongMan 2012-05-30, 11:22 1
memphis564 napisał/a:

Widac ze koles byl ladnie zjarany

Jakby był zjarany to by mu się nie chciało tyle pisać...
Zgłoś
vass 2012-05-30, 17:08 4
rockface123 napisał/a:

gdyby w moim bloku mieszkał żyd pewnie siedziałbym teraz w więzieniu za uduszenie go w piekarniku gazem

Gdyby rządził Adolf, pierwszy byś stał w kolejce do komory
Zgłoś
Azazel91 2012-05-31, 9:22 3
Poza tym że Hitlerowskie Niemcy wybili masę Polaków, wszyscy mają wąty do Żydów. Faktycznie przydałby się nam Adolf ...
Zgłoś
P................y 2012-06-01, 7:56
jebać adolfa i te całe niemcy

nie napisze z dużej bo ich nie lubie..
Zgłoś
Zuku1916 2012-06-01, 8:36 1
Przodowy napisał/a:

jebać adolfa i te całe niemcy

nie napisze z dużej bo ich nie lubie..

1. jak juz to wielka, a nie duza
2. pisanie z malej litery to oznaka glupoty, a nie braku szacunku
3. moze i wybil mase Polakow, ale jak dla mnie warto bylo - przynajmniej kurwa teraz mamy praktycznie czysto etniczny kraj, a nie gdzie kurwa za rog pojdziesz to jakies zydowskie dzielnice
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-06-01, 8:54 2
Zuku1916 napisał/a:

moze i wybil mase Polakow, ale jak dla mnie warto bylo - przynajmniej kurwa teraz mamy praktycznie czysto etniczny kraj, a nie gdzie kurwa za rog pojdziesz to jakies zydowskie dzielnice

Cichutko już, cichutko.
Nie do końca było warto bo ucierpieli niewinni Polacy, a żydzi jak byli tak będą... Nawet teraz wielu przedstawicieli "narodu wybranego" ukrywa się pod polskimi nazwiskami i działa z sukcesami np. w roli premiera RP
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-06-01, 11:26
Beka beką,ale pierdolenie o Adolfie wielkim który wymordował kilka milionów polaków to dla mnie przegięcie pały. Szczerze to wyjebane mam w tych żydów i to że rządzą światem, i tak nic nie zmienie, a ni nikt z nas nie zmieni.
Zgłoś
dymion 2012-06-02, 0:32
starej wcisnęli ten telefon... ciekawe czym się kierowała przy wyborze
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem