Uefa postanowiła zamknąć Żylete na mecz ze Steauą. Nie przeszkodziło to kibicom Legii zaprezentować oprawe oraz dopingować swój klub przez 90 minut
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mimo iż dali sobie wjebać jak ostatnie szmaty, to szkoda mi ich. Chciałem ujrzeć w tym roku Polaczków w LM i taki chuj zobaczę, no chyba, że w Borussi..
taki scenariusz był bardzo do przewidzenia. Jeszcze kupę lat minie, zanim na zawsze pozbędziemy się niedojd ze składów polskich drużyn.
Nie ma co się dziwić wynikiem.
Legia jest 122 w rangkingu UEFA, a Steua bodjaze 64.
Polska liga jest za nisko żebyśmy coś znaczyli. Ciągle żyjemy dawnymi latami niestety.
Szacunek za serducho zostawione na boisku, szacunek dla kiboli i oby Legia nalapała dla Polski jak najwięcej punktów w Lidze Europy!
Legia jest 122 w rangkingu UEFA, a Steua bodjaze 64.
Polska liga jest za nisko żebyśmy coś znaczyli. Ciągle żyjemy dawnymi latami niestety.
Szacunek za serducho zostawione na boisku, szacunek dla kiboli i oby Legia nalapała dla Polski jak najwięcej punktów w Lidze Europy!
Nawet 11 milionów kibiców mogłoby im kibicować, ale 11 cipom na boisku niewiele to pomoże
Z ich podejściem do meczów i stawek to do A klasy
Z ich podejściem do meczów i stawek to do A klasy
Była moc! Mimo braku awansu do Champions League myślę, że w Lidze Europy trochę powalczymy.
Pozdro dla kumatych
Całe szczęście w dupę. Z LE też niech odpadną szybko a w tym czasie fajno jakby przejebali ligę
A ja napiszę krótko - MIERNOTY JAK ZAWSZE
wszystko ładnie, tylko po chuj te race. W dupę niech sobie je wsadzą -_-
powiedziała osoba która głosowała raz w życiu...
mpm1122 napisał/a:
A na PO też głosowałeś?
powiedziała osoba która głosowała raz w życiu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów