31 dnia ubiegłego miesiąca trzy osoby, mężczyzna i dwie kobiety spacerowały wzdłuż rzeki Natisone w północnych Włoszech, kiedy zostały porwane przez rzekę, która nagle wylała z powodu ulewnego deszczu. Na nagraniu wideo widać, jak znajomi przytulają się do siebie, próbując wspólnie stawić czoła nurtowi. Żywioł jednak zwycięża. Ciała dwóch kobiet odnaleziono około 1 km od miejsca wypadku, ciała mężczyzny nie znaleziono.
31 dnia ubiegłego miesiąca trzy osoby, mężczyzna i dwie kobiety spacerowały wzdłuż rzeki Natisone w północnych Włoszech, kiedy zostały porwane przez rzekę, która nagle wylała z powodu ulewnego deszczu. Na nagraniu wideo widać, jak znajomi przytulają się do siebie, próbując wspólnie stawić czoła nurtowi. Żywioł jednak zwycięża. Ciała dwóch kobiet odnaleziono około 1 km od miejsca wypadku, ciała mężczyzny nie znaleziono.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spacerowały wzdłuż rzeki Natisone w północnych Włoszech, kiedy zostały porwane przez rzekę, k
A bliżej prawdy:
...tego dnia niebo było czyste, przejaśniło się po wielogodzinnym deszczu, trójka znajomych poszła nad rzekę i przedostała się na kamienistą wysepkę na środku, jak im się wydawało, bezpiecznej i spokojnej rzeki. Lecz to, co zlekceważyła ta trójka (wiedzę z podstawówki), miało w dupie ich brak rozumu - woda gwałtownie przybrała i zabiła dwie kretynki i prawdopodobnie również kretyna...
Ale zdjęcia na fejsa/insta czy filmik na tik-tłuka zdążyli sobie porobić.
Takie śliczne słit (!) focie.
Na środku rzeki.
Po wielogodzinnym deszczu...
Nie zostałem nigdy porwany przez prąd ale nie lepiej popłynać z biegiem nurtu i powolutko spływać po kącie na brzeg rzeki?
lepsze to niż stanie w zimnej wodzie i opadanie z sił.
Ale jak już cię porwie prąd, to jednak uważaj, żeby nie przyrżnąć kręgosłupem w jakiś losowy kamień, czy inną gałąź, których podczas takich powodzi jest mnóstwo. No i są jeszcze lokalne wiry, które wciągają pod wodę.
Tak czy siak, lepiej iść w kierunku brzegu, a jak będzie głęboko, to płynąć, jeśli się potrafi. A jak się nie potrafi pływać, to najlepiej zginąć z godnością, żeby chociaż rodzina była dumna.
Nie zostałem nigdy porwany przez prąd ale nie lepiej popłynać z biegiem nurtu i powolutko spływać po kącie na brzeg rzeki?
No to popłynęli tylko taka wezbrana rzeka to nie jest aquapark że sobie pomłócisz łapkami i do brzegu dopłyniesz, tutaj jak cię prądy nie utopią to w końcu z dużą prędkością w coś zakurwisz i tyle cie widzieli. Tak jak piszesz to możesz zrobić w gierce jeśli nie jest z gatunku tych gówien dla masochistów co giniesz co dwa kroki
[ Dodano: 2024-06-12, 13:45 ]
A bliżej prawdy:
...tego dnia niebo było czyste, przejaśniło się po wielogodzinnym deszczu, trójka znajomych poszła nad rzekę i przedostała się na kamienistą wysepkę na środku, jak im się wydawało, bezpiecznej i spokojnej rzeki. Lecz to, co zlekceważyła ta trójka (wiedzę z podstawówki), miało w dupie ich brak rozumu - woda gwałtownie przybrała i zabiła dwie kretynki i prawdopodobnie również kretyna...
Ale zdjęcia na fejsa/insta czy filmik na tik-tłuka zdążyli sobie porobić.
Takie śliczne słit (!) focie.
Na środku rzeki.
Po wielogodzinnym deszczu...
Czyli pasuje klasyczne pytanie - na chuj oni się tam wpierdalali?!
R.i.P.
Na początku filmu tam gdzie stoją nie było jakoś bardzo głęboko , do tych drzew też jakoś bardzo daleko nie mieli.Według mnie mieli szansę na uratowanie się, pytanie tylko jak bardzo głęboko było pomiędzy nimi a tymi drzewami jeżeli naprawdę stali na wysepce.
Pewnie nie wiedzieli. A jak widziałeś kiedy stracili grunt pod nogami był to wyrok smierci.
Więc niestety. Czasem nie ma ratunku. Życie to nie gra.
Śmiertelny błąd popełniłeś 5 min temu, i przychodzi za niego zapłacić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów