📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Te barowe egzekucje są tak powszechne, że wydaje się jakby wszystko było kręcone w jednym miejscu. Ofiary dalej się wystawiają choć wiedzą, że konkurencja nie śpi. Chyba, że żyją ze świadomością, że i tak zginą więc trzeba normalnie funkcjonować.
mnie zastanawia jedno że wszędzie tam gdzie są egzekucje jest kamera tak jakby film jakiś kręcili
leonidkacap napisał/a:
mnie zastanawia jedno że wszędzie tam gdzie są egzekucje jest kamera tak jakby film jakiś kręcili
To jest tylko jakiś ułamek
Zapewne masa jest takich co nie jest nagranych.
Nawet beczki do utylizacji stoją obok w pogotowiu, nawet kolorystycznie pasują do ubioru, wszystko przygotowane na taką ewentualność
A potem wielkie pretensje, że piwo chrzczone jak tam co drugi nie opłaca rachunku bo zdycha przed wypiciem kufla...
Ostatnia pogawędka i ostatnie piwko. Fajnie tak jakoś
Jeżeli nie spierdolą roboty to nienajgorszy sposób na odejście z tego piekła, gorzej jeżeli spierdolą i człowiek zostanie warzywem na resztę życia bez możliwości nawet podjęcia decyzji czy chce żyć czy nie, to mnie najbardziej przeraża.
Kutazz napisał/a:
A potem wielkie pretensje, że piwo chrzczone jak tam co drugi nie opłaca rachunku bo zdycha przed wypiciem kufla...
Sprzeciw, podobno z tego powodu płatność za piwko z góry, jakość i terminy muszą być dotrzymane
To jest śmierć... pijesz piwko a za chwilę grasz na harfie na chmurce albo czekasz aż kocioł ze smołą rozgrzeją.
mi tak beretka leci co sobotę
Ten w żółtej czapce nawet po smierci wygodnie se siedzi...
Piwko stoi na stoliku...
Pewnie całe zycie cwaniak był.
Piwko stoi na stoliku...
Pewnie całe zycie cwaniak był.
typ po lewej sadistik pe el przegląda na telefonie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów