📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
badum tsss
Rahim w kawałku "jestem bogiem" przewija: "Doznaje szoku w dwutysięcznym roku, za to spalmy, pora na elaborat, nieprzewidywalny". Magik zabił się w roku 2000. Nikt tego nie przewidział. Napisano o tym niejeden elaborat.
Ciekawe, co?
Ciekawe, co?
@up: w chuj... nawiązując to tematu tematem pokrętnym, łabędzie nie mogą jeść chleba bo klei im się do żołądków. Jak chcecie podam info. ( I tak je karmcie tym samym)
Łabędzie to chuje, bo na łowiskach wpierdalają zanętę, straszą ryby i płynąc wpieprzają się w żyłkę . Przypływają stadami i nie boją się ludzi. Ordynarnie pokazują jak mają na nas wyjebane.
Żart wyjątkowo suchy, sam mogę lepszy na poczekaniu wymyślić.
Dlaczego Magik skoczył z okna?
Bo chciał wiedzieć jak to jest dostać "betonową płytę"
to ma być suche Takie suche że nawet BongMan na suchara przyleciał
matrixpro napisał/a:
Żart wyjątkowo suchy, sam mogę lepszy na poczekaniu wymyślić.
Albo cos w stylu:
Dlaczego Magik wział sie za robienie muzyki?
-bo chciał zaistnieć na liście Hop Bęc!
BongMan, tam jest "Pora na elaborat eksperymentalny" a nie nieprzewidywalny
jaka była ulubiona dyscyplina sportowa magika? .......skoki
BongMan napisał/a:
Łabędzie to chuje, bo na łowiskach wpierdalają zanętę, straszą ryby i płynąc wpieprzają się w żyłkę . Przypływają stadami i nie boją się ludzi. Ordynarnie pokazują jak mają na nas wyjebane.
Bongman kurwa mać... Ty udajesz? Czy świadomie piszesz takie bezsensowne rzeczy?
Mam Ci wytłumaczyć że zwierzęta to tylko zwierzęta?
Cyganie też nie boją się ludzi, żyją w stadach i może nawet wpierdalają Ci tą zanętę... ale ZWIERZĘTA TO ZWIERZĘTA i nie myślą że Ci się wpierdalają w cokolwiek : x
magik wiecej osiagnal umierajac niz wy zyjac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów