📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
co to za muza dej kto linka.
e-36 zadbane swoje stoi czy coś zadbanego z lat 90 tylko mówię tu o zadbanych sztukach, a e36 to już nie długo klasyk wiec ty też stoisz mętalnie .jak tobie każde e-36 jest gruzem e 30 pewnie też xD wątpię ze znasz temat nie mierz wszystkich swoja miarą...i nie jestem posiadaczem bmw sam też takowym nie jeżdżę ale tematu nie ogarniasz za chiny jak tobie każde auto z lat 90 to gruz
Policeman napisał/a:
No i kurwa prawidłowo. Tego samego życzę wszystkim kretynom co to tam 3-4 lufki, jedno piwko i można hehe dalej prowadzić. Wszystkim wiejskim gonzo w starych rzęchach, które żyją mentalnie w latach 90-tych i myślą, że e-36 to fest limuzyna do zapierdalania po wsi 150 km/h na zakrętach. Wszystkim, którzy myślą, że "aaa mam koci refeks, chuj tam zakręt czy wzniesienie, zdążę zareagować podczas wyprzedzania". Wszystkim "halyna, spokojnie, mam nowe opony, ledwo 5 sezon, to żaden deszcz dla mojego batmobilu, mogę spokojnie zapierdalać 120 km/h"
Oczywiście opaski na słupach czy drzewach.
e-36 zadbane swoje stoi czy coś zadbanego z lat 90 tylko mówię tu o zadbanych sztukach, a e36 to już nie długo klasyk wiec ty też stoisz mętalnie .jak tobie każde e-36 jest gruzem e 30 pewnie też xD wątpię ze znasz temat nie mierz wszystkich swoja miarą...i nie jestem posiadaczem bmw sam też takowym nie jeżdżę ale tematu nie ogarniasz za chiny jak tobie każde auto z lat 90 to gruz
Szkoda, że nie ma najlepszego momentu :{
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów