📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Bubbles napisał/a:
Fejk jak chuj
Tak rzekła pielęgniarka na porodówce jak cię zobaczyła po narodzinach.
ten w pasiaki ma ukryty zespół dawna
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Bubbles napisał/a:
Fejk jak chuj
Już nawet wiem jak to zrobili: nagrali miejsce wypadku, następnie gostek zdjął z trupa koszulkę, założył na siebie i dograli pierwszą część jak jadą w aucie i piją piwko
Fejk jak chuj
koszulka kierowcy - rękaw - zgadza się (pasek czarny, czerwony i biały)
No i kurwa prawidłowo. Tego samego życzę wszystkim kretynom co to tam 3-4 lufki, jedno piwko i można hehe dalej prowadzić. Wszystkim wiejskim gonzo w starych rzęchach, które żyją mentalnie w latach 90-tych i myślą, że e-36 to fest limuzyna do zapierdalania po wsi 150 km/h na zakrętach. Wszystkim, którzy myślą, że "aaa mam koci refeks, chuj tam zakręt czy wzniesienie, zdążę zareagować podczas wyprzedzania". Wszystkim "halyna, spokojnie, mam nowe opony, ledwo 5 sezon, to żaden deszcz dla mojego batmobilu, mogę spokojnie zapierdalać 120 km/h"
Oczywiście opaski na słupach czy drzewach.
Oczywiście opaski na słupach czy drzewach.
Co z piwem? Mam nadzieję że się nie rozlało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów