📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piwko za trupka
na harda z tym
króliki to są jebaki
Kiedyś hodowałem królki. Generalnie spoko sprawa nie ma przy nich jakoś niesamowicie dużo pracy, tylko trzeba pilnować, bo z byle gówna zdechnie. Trawa za sucha za mokra etc. No i było tam w zagrodach po odstrzale z 15 królików. Samiec jakimś cudem przeskoczył do samic. Skurwysyn był moze z 30 minut i cudowne objawienie rozmnożenie - ponad 90...
Wszystkie skurwysyn zerżnął jak się dało
Ciekawostkę dodam, że odstrzał tej zwierzyny to czysta przyjemność w porównaniu do reszty zwierzyńca hodowlanego. Jjeden strzał w łeb z ręki i już delikwent na wieki uśpiony, Powisi trochę, kilka nacięć i całą skórę się ściąga w stronę głowy potem odcięcie głowy i praktycznie po robocie.
Wszystkie skurwysyn zerżnął jak się dało
Ciekawostkę dodam, że odstrzał tej zwierzyny to czysta przyjemność w porównaniu do reszty zwierzyńca hodowlanego. Jjeden strzał w łeb z ręki i już delikwent na wieki uśpiony, Powisi trochę, kilka nacięć i całą skórę się ściąga w stronę głowy potem odcięcie głowy i praktycznie po robocie.
@up
Tylko mięso jest cholernie chude i rosół choć smaczny to trzeba dorzucić kawałek bydlęcia z kością. Druga sprawa że dusiłem chyba 40 minut w winie i mięso nadal twarde. Masz jakiś patent na to?
Tylko mięso jest cholernie chude i rosół choć smaczny to trzeba dorzucić kawałek bydlęcia z kością. Druga sprawa że dusiłem chyba 40 minut w winie i mięso nadal twarde. Masz jakiś patent na to?
Większą pompę miałem z tego, że małpiszon mówi do królika jak do ziomala. Zwierzęca więź
a może robił masaż serca... a wy tylko o ruchaniu
Już lepsza taka reanimacja niż wcale
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów