Jest i Smoleńsk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- Pul ap pul ap!
- Ląduj kurwa a nie pul ap bo się spóźnie na uroczystość, w końcu jestem twoim prezydentem
- Ląduj kurwa a nie pul ap bo się spóźnie na uroczystość, w końcu jestem twoim prezydentem
Już to widzę z tym naszym Tupolewem...
"Pull up, terrain ahead. Pull up, terrain ahead. Pull up, terrain ahead."
-ty co ten komputer pierdzieli?
-chyba, że lotnisko na wprost, mogli by kurwa przetłumaczyć z tego niemieckiego
-a to spoko...
Nie no serio nie słyszałem tego wcześniej, ale przy tej ilości powtórek informacji o zagrożeniu małpa zdążyła by zrozumieć i pociągnąc stery do siebie...
"Pull up, terrain ahead. Pull up, terrain ahead. Pull up, terrain ahead."
-ty co ten komputer pierdzieli?
-chyba, że lotnisko na wprost, mogli by kurwa przetłumaczyć z tego niemieckiego
-a to spoko...
Nie no serio nie słyszałem tego wcześniej, ale przy tej ilości powtórek informacji o zagrożeniu małpa zdążyła by zrozumieć i pociągnąc stery do siebie...
Kurwa smutne w chuj to wszystko. Nie wiem co więcej dodać. Smutne kurwa i tyle. Oglądałem wiele takich filmików z ostatnimi słowami przed rozbiciem samolotu i po prostu smutne. Słyszeć ostatnie słowa ludzi którzy wiedzą ,że umrą.
Eh...
W Tupolewie alarmy włączały by się i tak, nawet gdyby normalnie lądowali, bo lotniska nie było w bazie danych systemu... Mogli więc nie zwracać na nie aż takiej uwagi i świadomie je ignorować...
W Tupolewie alarmy włączały by się i tak, nawet gdyby normalnie lądowali, bo lotniska nie było w bazie danych systemu... Mogli więc nie zwracać na nie aż takiej uwagi i świadomie je ignorować...
Wszyscy poza naszymi: do góry, w lewo w lewo, żegnajcie, aaaaa - nasi: Kurwaaaaaaaaaaaa !!! Słowo o tak wielu znaczeniach. R.I.P. kurwa
-Pull up, pull up, pull up!
-Pułap? Eee, chyba w porządku
-Pułap? Eee, chyba w porządku
3:34 - Był wybuch! A więc to jednak był zamach....
Ale nie, to nie był zamach w sensie zamach, tylko zamach w sensie wymach, serwis ręką...
Ale nie, to nie był zamach w sensie zamach, tylko zamach w sensie wymach, serwis ręką...
Tupolew to klasyczny kontrolowany lot w ziemie, i ci amatorzy oczywiście dostali pośmiertne awanse, i odznaczenia, jeszcze na końcu pełne gacie, nie wiem czego się spodziewali. Natomiast pełny szacunek dla pilotów z filmiku Popitoleńca {Tadeusz Kościuszko}. Nic praktycznie nie działa w samolocie, pożar na pokładzie, ale zero paniki, spokój, profesjonalizm i walka do końca o życie własne i pasażerów. Pełny szacunek.
Ze Smoleńskiem to fake bo w oryginalnym nagraniu było Alik Idę do Ciebie!
Ostatnimi czasy zainteresowałem się tematem nie tylko katastrof lotniczych, ale lotnictwa cywilnego ogółem. Większości się wydaje, że wsiadając do samolotu wszystko jest tak dokładnie sprawdzone i zabezpieczone, a piloci są przeszkoleni, wypoczęci i dobrze opłaceni. Tymczasem jeden wielki syf jak wszędzie gdzie pojawił się człowiek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów