📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Panowie, spokojnie! Rumun to nie cygan. Rumun pochodzi z kraju Rumunia
kłamliwe brudasy, pewnie nie udało im sie sprzedać tombaku i wielce poszkodowani.
kłamliwe brudasy, pewnie nie udało im sie sprzedać tombaku i wielce poszkodowani.
@Sprajt18 - Następny kurwa mądry ma Rumunię za ROManię. Idź się utop w Gangesie to zobaczysz na jego brzegu prawdziwych przodków cyganów.
przeczytaj jeszcze raz co napisałem i przemyśl to dokładniej, a potem udawaj wielkiego obrońce ROMunów.
Sprajt18 napisał/a:
@up
przeczytaj jeszcze raz co napisałem i przemyśl to dokładniej, a potem udawaj wielkiego obrońce ROMunów.
To lepiej Ty się dowiedz skąd pochodzą ROMuny bo na pewno nie z Rumunii, z którą jeszcze przed wojną mieliśmy ponad 300 kilometrów granicy, gdzie normalni Rumuni na ulicy są tej samej rasy co my i nawet mają ten sam kolor skóry nie licząc enklaw cygańskiego brudu w slumsach, wyraźnie widocznego też na Słowacji i w Czechach. Wiem, że to dla Ciebie za trudne i zbyt bolesne do pojęcia i zrozumienia ale romowie wywodzą się z Indii, nie z Rumunii.
I przy okazji wskaż mi palcem gdzie wykazałem się obronnością romów.
Kolejne debile, cebulaki zajebane, Gimbaza nie potrafi odróżnić Rumuna od Roma (cygana). Rumunia jest takim samym krajem europejskim jak Polska. Hipokryzja w tym kraju nie zna granic. Jak u niemca nie zapłacą albo u anglika to najlepiej do ministra Sikorskiego albo nawet prezydenta po pomoc. I beczą jak kozy że niemiec bije. Ale jak w Polsce kogoś w dupę wyruchają to najlepiej jeszcze dojebać, bo co mi będzie obcy na mojej ziemi zarabiał...
To powinni wracać na piechotę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów