📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niestety ale gdybysmy zyli w normalnym kraju,gdzie ludzie sa wynagradzani za swoja prace w sposob godziwy a nie traktowani jako tania sila robocza majaca na celu wypelnic tylko kiese "wybaranow" to ludzie nie dymali by pare kilometrow na druga strone miasta tylko dlatego ze gdzies sa tansze o 20gr banany.
P.s no chyba ze ktos jest z Radomia
" Coście skurwysyny uczynili z ta krainą
Pomieszanie katolika z manią postkomunistyczną
Ci modlący się co rano i chodzący do kościoła
Chętnie by zabili ciebie tylko za kształt twego nosa "
Pomieszanie katolika z manią postkomunistyczną
Ci modlący się co rano i chodzący do kościoła
Chętnie by zabili ciebie tylko za kształt twego nosa "
Radom powinien zostać honorowym miastem sadistika.
setus83 napisał/a:
Niestety ale gdybysmy zyli w normalnym kraju,gdzie ludzie sa wynagradzani za swoja prace w sposob godziwy a nie traktowani jako tania sila robocza majaca na celu wypelnic tylko kiese "wybaranow" to ludzie nie dymali by pare kilometrow na druga strone miasta tylko dlatego ze gdzies sa tansze o 20gr banany.
Gówno prawda w Ameryce jest to samo
A wiecie co mnie tak naprawdę wkurwia? To, że ludzie lecą do super marketów po 10 plasterków szynki i parę warzywek, zamiast do normalnego spożywczego.
Wiesz co mnie wkurwia? Że w markecie zapłacę za to połowę tego co w spożywczym.
Bieda kurwa!!!! Żeby kasy nie było, to stali by w kolejce do Caritas... a tak!!!
Tak to kurwa zrobią Caritas i jeszcze Real:D
Tak to kurwa zrobią Caritas i jeszcze Real:D
Nie chcę sobie strzelać samobója ( nie, nie korzystam z tego typu dyskontów) ale wczoraj też u nas w Tarnowie, po 10ciu latach carefour zmienił właściciela na real (wiadomo, nowy zagraniczny właściciel, zwolnienie z podatku na KURWA 5 LAT!!!). Jak co zimy (czy obfitych opadów śniegu, chciałem sobie polatać bokiem po parkingu ( jest go naprawdę do chuja) w miarę kontrolowanych warunkach. (równo, asfalt, szeroko, można sprawdzić to i tamto Cały parking zajebany, nazjeżdzało się hołoty, trzeba było być bardziej uważnym niż zawsze. Ale miny dokoła bezcenne, jak się na żyletki przeciskasz między ludźmi bokiem z dźwiękiem R6
@maxvolumePL świetnie, jesteś idiotą która zapierdala bokiem w tłumie ludzi... gratz
a co do reszty to bydło bydłem będzie i zawsze będą się tak pchać...
a co do reszty to bydło bydłem będzie i zawsze będą się tak pchać...
w ch.j przykre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów