Rok 1988, czasy PRL-u i otwarcie domu handlowego w Bielsku-Białej. Jak widać czasy się zmieniają, ludzie nie. To takie otwarcie podobne do otwarcia Biedronki w Łodzi, z tym, że 20 lat wcześniej .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tyle, że wtedy nie chodziło o super promocje na płaskie telewizory, czy herbatniki za pół ceny tylko o to, że w ogóle w sklepie było cokolwiek, co można kupić.
Ja pierdole. Jak ja się cieszę, że nie pamiętam tamtych czasów.
Jeszcze tylko chytrej baby z Radomia brakuje i temat będzie wyczerpany.
@TytanowaPyta z tego co słyszałem nie raz tamte czasy kurwa były szczęśliwsze od tych, teraz niby wszystko mamy,a zatraciliśmy wartości i zasady ;/
@up wy może i zatraciliście, ja ni chuja.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
2:05 Adam Małysz.
"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
A zobaczylibyście jak to teraz wygląda ... Na drugim piętrze można by sobie autem pojeździć takie pustki ...
No i małe przekłamanie SDH Klimczok w momencie otwarcia był największym domem handlowym w Polsce.
A co do zachowania ludzi to się nic nie zmieniło, jak otwierali Sferę to też takie bydło (no nie w takiej ilości)
A za 3 dni pusto (nie ogarniam zachowania większości społeczeństwa)
No i małe przekłamanie SDH Klimczok w momencie otwarcia był największym domem handlowym w Polsce.
A co do zachowania ludzi to się nic nie zmieniło, jak otwierali Sferę to też takie bydło (no nie w takiej ilości)
A za 3 dni pusto (nie ogarniam zachowania większości społeczeństwa)
TytanowaPyta napisał/a:
Ja pierdole. Jak ja się cieszę, że nie pamiętam tamtych czasów.
To ciesz się, że będziesz pamiętasz te:
To nawet nie otwarcia sklepów. To po prostu nowe dostawy taniej, używanej odzieży.
największy dylemat co lepsze, brak pieniędzy - dużo towaru, dużo pieniędzy - brak towaru
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów