18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Otwarcie sklepu za czasów PRL
Allocer • 2012-12-24, 14:14
Rok 1988, czasy PRL-u i otwarcie domu handlowego w Bielsku-Białej. Jak widać czasy się zmieniają, ludzie nie. To takie otwarcie podobne do otwarcia Biedronki w Łodzi, z tym, że 20 lat wcześniej .

Zgłoś
bouldering 2012-12-24, 14:21 37
Tyle, że wtedy nie chodziło o super promocje na płaskie telewizory, czy herbatniki za pół ceny tylko o to, że w ogóle w sklepie było cokolwiek, co można kupić.
Zgłoś
T................a 2012-12-24, 14:38 1
Ja pierdole. Jak ja się cieszę, że nie pamiętam tamtych czasów.
Zgłoś
Skowroniasty 2012-12-24, 14:42
Jeszcze tylko chytrej baby z Radomia brakuje i temat będzie wyczerpany.
Zgłoś
H................g 2012-12-24, 14:45 3
@TytanowaPyta z tego co słyszałem nie raz tamte czasy kurwa były szczęśliwsze od tych, teraz niby wszystko mamy,a zatraciliśmy wartości i zasady ;/
Zgłoś
androgenius 2012-12-24, 14:49 5
@up wy może i zatraciliście, ja ni chuja.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Tomszczak 2012-12-24, 15:13
2:05 Adam Małysz.

"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
Zgłoś
Kriski 2012-12-24, 16:35 1
Trochę przypomina to:
Zgłoś
Taifun 2012-12-24, 16:35
Ja pierdole... Tylu ludzi to tam jeszcze nie widziałem
Zgłoś
raatos 2012-12-24, 16:38
aż mi wstyd, że to jest moje miasto
Zgłoś
kurzy1988 2012-12-24, 16:44
24 lata wcześniej Matematyku
Zgłoś
B................B 2012-12-24, 16:44 1
A zobaczylibyście jak to teraz wygląda ... Na drugim piętrze można by sobie autem pojeździć takie pustki ...

No i małe przekłamanie SDH Klimczok w momencie otwarcia był największym domem handlowym w Polsce.

A co do zachowania ludzi to się nic nie zmieniło, jak otwierali Sferę to też takie bydło (no nie w takiej ilości)
A za 3 dni pusto (nie ogarniam zachowania większości społeczeństwa)
Zgłoś
l................t 2012-12-24, 16:56 1
TytanowaPyta napisał/a:

Ja pierdole. Jak ja się cieszę, że nie pamiętam tamtych czasów.

To ciesz się, że będziesz pamiętasz te:

To nawet nie otwarcia sklepów. To po prostu nowe dostawy taniej, używanej odzieży.
Zgłoś
job_twaju_mać 2012-12-24, 17:03 1
największy dylemat co lepsze, brak pieniędzy - dużo towaru, dużo pieniędzy - brak towaru

Nie nie błoje się
Zgłoś
blazejudo 2012-12-24, 17:20
Tak nawiasem mówiąc to to nie było w Łodzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów